1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Janneke Willemse

Janneke Willemse is journalist, ondernemer, belegger en een veelgevraagde dagvoorzitter. In haar dagvoorzitterschap houdt ze altijd voor ogen wat zij zeer belangrijk vindt: de sfeer moet goed zijn, het tempo lekker en niet te vergeten: het brein geprikkeld. Janneke is beurscommentator bij RTL Z, presentatrice van het programma Geldzaken (7 Ditches TV) en oprichter van de website BlondjesBeleggenBeter.nl; een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Janneke is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentatrice en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Janneke Willemse

Over Janneke Willemse

Het blondje met verstand van zaken. Weet als spreker en dagvoorzitter van de meest uiteenlopende onderwerpen een pakkende boodschap te maken. Ze is scherp, stelt kritische vragen en weet discussies altijd in goede banen te lijden.


Achtergrond

Janneke Willemse is journalist, presentatrice, dagvoorzitter én fanatiek belegger.

Janneke is beurscommentator bij RTL Z, presentatrice van het programma Geldzaken (7 Ditches TV) en oprichter van de website BlondjesBeleggenBeter.nl; een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Ze werkte jarenlang als financieel journalist en presenteerde onder meer WNL Op Zondag, waar ze Eva Jinek opvolgde. In 2013 zegde ze haar vaste baan op, als hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be. Sindsdien combineert ze als ZZP'eer haar passies voor beleggen en ondernemen.


Spreker en dagvoorzitter

Haar nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ze zich met veel plezier grondig verdiept in de meest uiteenlopende onderwerpen. Janneke staat erom bekend dat ze altijd de kritische vragen stelt die ertoe doen en zorgt voor een goede sfeer. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de kernboodschap wordt overgebracht, introduceert ze sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt dat er zo nu en dan gelachen wordt. Bij onderwerpen als beleggen, ondernemen, pensioenen en de financiële sector voelt ze zich als een vis in het water. Maar ook bij bredere onderwerpen weet zij de juiste vragen te stellen en discussies in goede banen te leiden. "Ik mag ongegeneerd rondneuzen in de keuken van een ander, maar dan moet ik natuurlijk wel met iets overheerlijks terugkomen. De sfeer moet goed zijn, het tempo lekker en heel belangrijk: het brein geprikkeld."


Boek Janneke Willemse bij het Sprekershuys!

Janneke Willemse is te boeken als spreker en dagvoorzitter en geeft lezingen over onderwerpen als economie, beleggen, business en management. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Janneke Willemse boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Media, Beleggen, Journalistiek

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€3750

Sessies

Lezing Janneke Willemse

Janneke Willemse weet als spreker onderwerpen zoals economie, beleggen, business en management goed over te brengen aan een groot publiek. Dit doet ze door vakjargon begrijpelijk te maken, taboes romdom financiën bespreekbaar te maken en zich te richten op de kracht van de vrouwelijke belegger.

Janneke Willemse als dagvoorzitter

Haar nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ze zich met veel plezier grondig verdiept in de meest uiteenlopende onderwerpen. Janneke staat erom bekend dat ze altijd de kritische vragen stelt die ertoe doen en zorgt voor een goede sfeer waarbij zo nu en dan gelachen wordt. Janneke zorgt ervoor dat uw kernboodschap wordt overgebracht, introduceert uw sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt dat er zo nu en dan gelachen wordt. Bij onderwerpen als beleggen, ondernemen, pensioenen en de financiële sector voelt ze zich als een vis in het water. Maar ook bij bredere onderwerpen weet zij de juiste vragen te stellen en discussies in goede banen te leiden.

“Ongegeneerd rondneuzen in de keuken van een ander”

Portfolio Gluren aflevering 2 - Janneke Willemse

Janneke Willemse over de crypto- en beurscrash: 'Ik heb 26% verloren' | The Friday Move

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.