1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Frederieke Hegger

Frederieke Hegger is presentatrice, dagvoorzitter en journalist. In haar werk duikt ze in de economie van de toekomst: van blockchain tot duurzame energie en van vergrijzing tot migratie. Daarbij heeft ze een speciaal oog voor mensen die het minder gemakkelijk hebben. Voor haar interviewreeks over (economische) generatieverschillen ‘En bedankt Babyboomers’ werd ze genomineerd voor de journalistieke prijs De Tegel. Ze spreekt over de thema's economie, finance, fintech, politiek, ngo, klimaat en technologie. Frederieke is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Frederieke Hegger

Over Frederieke Hegger

Spreker Frederieke Hegger weet als financieel journalist niet alleen alles over FinTech en blockchain, maar heeft ook een oog voor mensen die het financieel minder makkelijk hebben. Ze verbindt haar kennis op het gebied van economie, klimaat en technologie met maatschappelijke vraagstukken die het publiek aanspreken. Met Frederieke Hegger haal je een professionele en vrolijke dagvoorzitter en spreker in huis.


Achtergrond

Financieel journalist Frederieke Hegger werkt als redacteur en presentatrice bij televisiezender RTL Z. Ze houdt zich onder andere bezig met de economie van de toekomst, duurzaamheid en innovatie. Voordat Frederieke bij RTL Z aan de slag ging, werkte ze bij OneWorld, een blad over handel, duurzaamheid en de wereld van morgen. Daarvoor studeerde ze Informatie- en Communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze heeft oog voor mensen die het minder makkelijk hebben. Voor haar interviewreeks over (economische) generatieverschillen ‘En bedankt Babyboomers’ werd ze genomineerd voor de journalistieke prijs De Tegel.


Economie en politiek

Frederieke heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is zeer gepassioneerd als het gaat om tal van economische en politieke onderwerpen. Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme komt duidelijk naar voren wanneer u met haar samenwerkt. In de voorgesprekken en op het podium. Frederieke weet wanneer ze sprekers het vuur aan de schenen moet leggen en wanneer ze beter even een stapje terug kan doen om iemand de ruimte te geven. Frederieke weet een fijne, gezellige sfeer te creëren in de zaal. Wanneer gepast maakt ze grappen om de zaal op een leuke manier te betrekken bij het onderwerp.

Ze denkt graag mee en is flexibel als er zaken (op het laatste moment) veranderen.


Frederieke Hegger als spreker en dagvoorzitter

Als spreker weet ze van onderwerpen omtrent economie, politiek, klimaat en technologie een interactieve sessie te maken. Daarbij deelt ze niet alleen haar inhoudelijke kennis, maar weet ze dit ook op een energieke wijze over te brengen. Ook als dagvoorzitter maakt ze van uw event een interactieve belevenis. Ze stelt kritische vragen, maakt ruimte voor gasten om impact te maken en zorgt voor een fijne sfeer.


Boek Frederieke Hegger bij het Sprekershuys!

Frederieke Hegger is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice, debat- en gespreksleider. Ze spreekt over de thema's economie, finance, fintech, politiek, ngo, klimaat en technologie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Frederieke Hegger boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

FinTech, Finance, Technologie, NGO

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3000

Sessies

Frederieke Hegger Dagvoorzitterschap

Met Frederieke Hegger haal je een professionele en vrolijke dagvoorzitter in huis. Frederieke weet wanneer ze sprekers het vuur aan de schenen moet leggen en wanneer ze beter even een stapje terug kan doen om iemand de ruimte te geven. Ze weet een fijne, gezellige sfeer te creëren in de zaal. Wanneer gepast maakt ze grappen om de zaal op een leuke manier te betrekken bij het onderwerp. Ze kan ook uitstekend werken met systemen/apps (zoals BuzzMasters) die het publiek op een leuke manier enthousiasmeren.

Frederieke Hegger Lezing

Met Frederieke Hegger haal je een professionele en vrolijke spreker in huis. Frederieke heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is zeer gepassioneerd als het gaat om tal van economische, financiële en politieke onderwerpen. Ze inspireert het publiek door haar kennis van zaken. Ze spreekt over economie, finance, fintech, politiek, ngo, klimaat en technologie.

I think each person who is in the limelight has an obligation to make things better for the last, the lost, the least, the leftout and the lookedover.

De Kloof tussen Jong en Oud - Mathijs Bouman & Frederieke Hegger

Klimaattop in Parijs - Z TODAY

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.