Vakgebied

Technologie
Economie
Politiek
Finance
FinTech
Ngo
Klimaat

Thema's

Economie & Financien
Innovatie & Trends
Spreker technologie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Financieel journalist Frederieke Hegger (1987) werkt als redacteur en presentatrice bij televisiezender RTL Z. Ze houdt zich onder andere bezig met de economie van de toekomst, duurzaamheid en innovatie. Voordat Frederieke bij RTL Z aan de slag ging, werkte ze bij OneWorld, een blad over handel, duurzaamheid en de wereld van morgen. Daarvoor studeerde ze Informatie- en Communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Ze heeft oog voor mensen die het minder makkelijk hebben. Voor haar interviewreeks over (economische) generatieverschillen ‘En bedankt Babyboomers’ werd ze genomineerd voor de journalistieke prijs De Tegel. Met Frederieke Hegger haalt je een professionele en vrolijke dagvoorzitter/spreker in huis. Frederieke weet een fijne, gezellige sfeer te creëren in de zaal.

Lees meer
I think each person who is in the limelight has an obligation to make things better for the last, the lost, the least, the leftout and the lookedover.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer