Vakgebied

Technologie
Economie
Politiek
Finance
FinTech
Ngo
Klimaat

Thema's

Economie & Financien
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Financieel journalist Frederieke Hegger werkt als redacteur en presentatrice bij televisiezender RTL Z. Ze houdt zich onder andere bezig met de economie van de toekomst, duurzaamheid en innovatie. Voordat Frederieke bij RTL Z aan de slag ging, werkte ze bij OneWorld, een blad over handel, duurzaamheid en de wereld van morgen. Daarvoor studeerde ze Informatie- en Communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.


Ze heeft oog voor mensen die het minder makkelijk hebben. Voor haar interviewreeks over (economische) generatieverschillen ‘En bedankt Babyboomers’ werd ze genomineerd voor de journalistieke prijs De Tegel. Met Frederieke Hegger haal je een professionele en vrolijke dagvoorzitter en spreker in huis.


Economie en politiek

Frederieke heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is zeer gepassioneerd als het gaat om tal van economische en politieke onderwerpen. Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme komen duidelijk naar voren op het podium. Frederieke weet wanneer ze sprekers het vuur aan de schenen moet leggen en wanneer ze beter even een stapje terug kan doen om iemand de ruimte te geven. Frederieke weet een fijne, gezellige sfeer te creëren in de zaal. Wanneer gepast maakt ze grappen om de zaal op een leuke manier te betrekken bij het onderwerp.

Frederieke heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is zeer gepassioneerd als het gaat om tal van economische en politieke onderwerpen. Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme komt duidelijk naar voren wanneer u met haar samenwerkt. In de voorgesprekken en op het podium. Ze denkt graag mee en is flexibel als er zaken (op het laatste moment) veranderen. Ze spreekt over economie, finance, fintech, politiek, ngo, klimaat, technologie.


Boek Frederieke Hegger bij het Sprekershuys!

Frederieke Hegger is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice, debat- en gespreksleider. Ze spreekt over de thema's economie, finance, fintech, politiek, ngo, klimaat en technologie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Frederieke Hegger boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
I think each person who is in the limelight has an obligation to make things better for the last, the lost, the least, the leftout and the lookedover.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer