1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Esther van Rijswijk

Esther van Rijswijk is presentator bij RTL Z en correspondent in Londen voor RTL Nieuws. Ze kan als beleidseconoom ingewikkelde gesprekken aan over zowel harde cijfers en financiële kwesties als arbeidsmarkt, klimaatbeleid en zorg. Ze weet sfeer en diepgang te brengen in een breed scala aan (maatschappelijke) thema’s. Met haar (live)televisie-achtergrond heeft ze een sterke presence voor de camera en komt ook online goed uit de verf. Esther van Rijswijk is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider, panellid en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Esther van Rijswijk

Over Esther van Rijswijk

Van het Ministerie van Financiën naar de journalistiek: Elsevier, RTL Nieuws (correspondent in Londen, presentator RTL Z), BNR. Maar ook dag-voorzitterschappen en gestructureerde denksessies. Van Rijswijk kan als beleidseconoom ingewikkelde gesprekken aan over zowel harde cijfers en financiële kwesties als arbeidsmarkt, klimaatbeleid en zorg. Ze weet sfeer en diepgang te brengen in een breed scala aan (maatschappelijke) thema’s. Met haar (live)televisie-achtergrond heeft ze een sterke presence voor de camera en komt ook online goed uit de verf.


Boek Esther van Rijswijk bij het Sprekershuys!

Esther van Rijswijk is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van economie, journalistiek en presenteren. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Esther van Rijswijk boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Presenteren, online debat en gesprek, Journalistiek

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Esther als online host

Met haar ervaring als tv-presentator (RTL-Z) is van Rijswijk een krachtige presentator die erg goed overkomt op camera. Dankzij haar journalistieke achtergrond is ze zeer goed inzetbaar als host online talkshow en webinars.

Esther als Dagvoorzitter

Van het Ministerie van Financiën naar de journalistiek: Elsevier, RTL Nieuws, Correspondent in Londen, freelancer bij BNR (presentator Peptalk) en Nieuwsuur. Indien nodig kan Esther haar ruime ervaring als media- communicatietrainer inzetten bij het voorbereiden van gasten, en het samenstellen van de programmering. Met haar ruime podiumervaring weet ze precies wat er op elk moment moet gebeuren en zorgt ze ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt

Roos van Rijswijk in gesprek met Esther Gerritsen - De Terugkeer

Starten met beleggen | Antwoorden op de meestgestelde vragen | Webinar

...
“Esther bereidt zich gedegen voor en toont zich betrokken bij het onderwerp van de dag. Ze is als dagvoorzitter tijdens het Vluchtelingencongres 2018 door de deelnemers met een 8,0 beoordeeld.”
Nicolette Holst, Congresbureau HOEZO!
...
"Ik heb met Esther samengewerkt aan een serie kleinschalige dinerdebatten. Los van de goede en enthousiasmerende uitvoering van het voorzitterschap, sprak mij vooral haar dienstbaarheid aan het concept aan en de flexibiliteit in de sterk inhoudelijke voorbereiding."
Lard Ortjens, Program Director - Blommestein Groep
...
"Esther leidt het KVS Miljoenennotagesprek als geen ander. Ze paart het scherpe inzicht van een econoom aan de vakkennis van een journalist en de deskundigheid van een gespreksleider."
Prof. dr. Bas Jacobs, Hoogleraar economie en overheidsfinanciën
...
"Esther is een scherpe gesprekleider die de deelnemers uitdaagt om elkaar kritisch te bevragen en niet langs elkaar heen te praten. Ze leverde daarmee een belangrijke bijdrage aan twee geslaagde Denktankdiners."
Martijn ten Brinke, Senior beleidsadviseur - Provincie Zuid-Holland
...
"Een goede dagvoorzitter is een echte meerwaarde. Zij weten je evenement naar een hoger plan te tillen. Met Esther haal je deze professionaliteit, kwaliteit en dynamiek in huis. Een bevlogen vakvrouw die haar mannetje staat!”
Annemarie de Bruyn, Projectmanager Communicatie - VNO-NCW

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.