1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & journalist

Roelof Hemmen

Allround vakman Roelof Hemmen is dagvoorzitter, interviewer en presentator. Roelof is een journalist in hart en nieren die met veel passie het nieuws kan vertellen. Op de juiste toon: afstandelijk, maar toch betrokken. Bij elkaar heeft hij twintig jaar ervaring in bijna alle facetten van de journalistiek, maar hij is nog altijd even nieuwsgierig als toen hij zijn eerste stukje schreef. Hij versloeg als politiek verslaggever talloze Haagse drama’s. Roelof is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys.

...Roelof Hemmen

Over Roelof Hemmen

Roelof Hemmen was anchorman van het RTL Nieuws en bij BNR Radio presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de 'Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij het RTL Nieuws als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator.


Journalist in hart en nieren

Roelof Hemmen is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren die met liefde en passie het nieuws wil vertellen. Op de juiste toon: afstandelijk, maar toch betrokken. Met humor als het kan, maar altijd met verstand van zaken. Hij is een onafhankelijk journalist. Bij elkaar heeft Roelof Hemmen twintig jaar ervaring in bijna alle facetten van de journalistiek, maar hij is nog altijd even nieuwsgierig als toen hij zijn eerste stukje schreef. Hij versloeg als politiek verslaggever talloze Haagse drama’s.


Roelof als dagvoorzitter

Roelof is een allround vakman, die als onafhankelijk dagvoorzitter, discussieleider of interviewer graag met je meedenkt om van de bijeenkomst een succes te maken. Je haalt met hem een aimabel, maar strenge discussieleider in huis, die zich als interviewer geen knollen voor citroenen laat verkopen. Inmiddels heeft Roelof al ruim 15 jaar ervaring als dagvoorzitter. En dit zie je terug. Hij gaat interactie aan met het publiek, stelt sprekers op hun gemak en gaat echt een connectie aan, laat mensen sprankelen en neemt een hoop energie mee. Dit maakt dat de complete dag energie krijgt!


Boek Roelof Hemmen bij het Sprekershuys!

Roelof Hemmen is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator en is expert op het gebied van journalistiek, politiek en media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Roelof Hemmen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Media, Journalistiek

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitter Roelof Hemmen

Roelof Hemmen is een natuurlijke dagvoorzitter. Zelf zegt hij op het podium net zo te zijn als thuis. Inmiddels heeft Roelof al ruim 15 jaar ervaring als dagvoorzitter. En dit zie je terug. Hij gaat interactie aan met het publiek, stelt sprekers op hun gemak en gaat echt een connectie aan, laat mensen sprankelen en neemt een hoop energie mee. Dit maakt dat de complete dag energie krijgt!


Voor de grote dag zelf duikt Roelof al compleet in het event. Hij verdiept zich in het publiek, weet precies waar het om gaat, kent de details en werkt niet simpelweg het draaiboek af maar weet meer en wil meer! Roelof is een dagvoorzitter met een aanstekelijk enthousiasme, een kritische noot, humor en scherpte.

Roelof Hemmen neemt afscheid van RTL Nieuws - RTL NIEUWS

Roelof Hemmen: Ik snap de harteloosheid niet - RTL LATE NIGHT

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.