Vakgebied

Journalistiek
Politiek
Media

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Strategie
Economie & Financiën

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Roelof Hemmen was anchorman van het RTL Nieuws en bij BNR Radio presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de 'Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij het RTL Nieuws als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator. Roelof Hemmen is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren die met liefde en passie het nieuws wil vertellen. Op de juiste toon: afstandelijk, maar toch betrokken. Met humor als het kan, maar altijd met verstand van zaken. Hij is een onafhankelijk journalist. Bij elkaar heeft Roelof Hemmen twintig jaar ervaring in bijna alle facetten van de journalistiek, maar hij is nog altijd even nieuwsgierig als toen hij zijn eerste stukje schreef. Hij versloeg als politiek verslaggever talloze Haagse drama’s. Roelof is een allround vakman, die als onafhankelijk dagvoorzitter, discussieleider of interviewer graag met je meedenkt om van de bijeenkomst een succes te maken. Je haalt met hem een aimabel, maar strenge discussieleider in huis, die zich als interviewer geen knollen voor citroenen laat verkopen.


'Roelof Hemmen is te boeken als dagvoorzitter, discussieleider of interviewer en geeft lezingen over onderwerpen als Leiderschap, Mens & Maatschappij en Onderwijs. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.'

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer