Top 10 sprekers van 2020!

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Een collage met verschillende sprekers, zoals Erik Scherder en Sander Schimmelpenninck

Top 10 sprekers in 2020!

Marijke Roskam is een scherpe, nuchtere en inhoudelijk sterke dagvoorzitter mét humor. Als mediatrainer helpt ze directeuren en andere professionals met het vertellen van hun verhaal, in de rol van adviseur denkt ze kritisch mee over campagnes en uitingen. Ze zorgt voor scherpe analyses, interne en externe verbeteringen en voor professionals die met hernieuwde trots vertellen over hun dienst of product.

Sander Schimmelpenninck is journalist, spreker, dagvoorzitter, opiniemaker, columnist en schrijver. Hij geeft interactieve lezingen waarbij hij zijn publiek aanmoedigt hun grenzen op te zoeken. Met scherpe vragen en humor laat Sander zijn deelnemers uit hun comfortzone stappen. Als dagvoorzitter schroomt hij niet om kritische vragen te stellen of kanttekeningen te plaatsen.

Pauline de Wilde is een ervaren en krachtige spreker en dagvoorzitter. Ze weet haar economische achtergrond perfect te combineren met haar persoonlijke flair. Hierdoor krijgt het evenement, congres of seminar altijd de sfeer die het nodig heeft. Zij maakt ingewikkelde thema’s voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en bijblijft.

Erik Scherder is expert op het gebied van neuropsychologie én bewegingswetenschappen. Als spreker verbindt hij zijn unieke spreektalent en fijne manier van presenteren aan een grote hoeveelheid kennis. Op deze manier weet hij het publiek van het begin tot eind mee te nemen in zijn bijzondere verhaal. Als hoofd van de afdeling Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam doet hij veel onderzoek naar de invloed van bewegen op het brein.

Janneke Willemse is journalist, presentatrice én fanatiek belegger. Het mooie van haar werk als dagvoorzitter? "Je mag ongegeneerd rondneuzen in de keuken van een ander." Janneke is beurscommentator bij RTL Z, presentatrice van het programma Geldzaken (7 Ditches TV) en oprichter van de website BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Ze werkte jarenlang als financieel journalist en presenteerde onder meer WNL Op Zondag, waar ze Eva Jinek opvolgde.

Christian Kromme is futurist, spreker en auteur van het bestseller boek Humanification. Hij spreekt jaarlijks voor tienduizenden ondernemers, bedrijfsleiders en beleidsmakers over de radicale impact van disruptieve technologieën op mensen en organisaties.

Steven van Belleghem is een internationale keynote spreker. Daarnaast is hij inspirator, auteur, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational. De afgelopen jaren gaf hij meer dan 1000 presentaties op events in meer dan 40 landen. Steven weet het publiek te boeien met sprekende voorbeelden, grappige anekdotes en concreet advies. Zijn expertise is de toekomst van klantgerichtheid. Hij vertaalt digitale trends naar concrete strategieën en inzichten voor bedrijven.

Jan Jaap van der Wal is cabaretier, presentator en is regelmatig op het podium van Toomler te vinden. Hij is daarnaast te zien als teamcaptain in 'Dit Was Het Nieuws' en presenteert het Belgische programma 'De ideale wereld'.

Millennial Expert Talitha Muusse is spreker, dagvoorzitter en ondernemer. Zij adviseert bedrijven over duurzaamheid, leiderschap, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Ook is zij de drijvende kracht achter de Energieboot, Blikverruimers en Duurzame Jonge 100.

Anouschka Laheij is politicoloog, psycholoog, gedreven mensgerichte gespreksleider, trainer, coach en dagvoorzitter. Op het podium gaat ze confrontatie niet uit de weg en weet ze een goede balans te vinden tussen de sprekers en het publiek. Ook is ze van mening dat het driespel van stimuleren, confronteren en verbinden leidt tot (persoonlijke) groei en inspiratie.