1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & ondernemer

Thijs Verheul

Ondernemer Thijs Verheul is de oprichter van tweedehandskledingplatform United Wardrobe, wat hij nog voor zijn dertigste verkocht aan grote concurrent Vinted. Hij is nu alleen nog aandeelhouder van Vinted en financieel onafhankelijk. Hij schreef een boek over het hele verkoopproces: Voor hoeveel heb je het verkocht? Als spreker hoopt hij jonge ondernemers te inspireren, maar ook voor fouten te behoeden. Thijs Verheul is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Thijs Verheul

Over Thijs Verheul

Toen Thijs Verheul 18 was wist hij echt niet wat hij wilde worden, Thijs studeerde 2 weken Rechten in Utrecht en werd daarna voor een seizoen Skileraar in Tirol. Toen hij terugkwam ging hij Bedrijf- en Consumentenwetenschappen studeren aan de Wageningen Universiteit.


Hier leerde hij Sjuul Berden kennen, samen met Joep Dohmen en in januari 2014 richtten ze United Wardrobe op. Ze haalden €3.5 miljoen aan investeringen binnen en hadden een pand aan de Oudegracht in Utrecht met 40+ werknemers. Toen hun grote concurrent Vinted kwam met een “Offer you can't refuse”, verkochten zij United Wardrobe en werd Thijs financieel onafhankelijk. Dat het zover kon komen heeft hij zelf nooit durven dromen. Wel kan hij het nu haarfijn navertellen.


Thijs als spreker

In zijn lezing deelt Thijs Verheul hoe hij als student samen met twee vrienden, zonder enige kennis van IT een platform bouwde, dit opschaalde, investeringen binnenhaalde en dit uiteindelijk aan concurrent Vinted verkocht. Met zijn verhaal hoopt Thijs jonge ondernemers te inspireren en voor fouten te behoeden.


Boek Thijs Verheul bij het Sprekershuys

Thijs Verheul is te boeken als spreker en is expert op het gebied van ondernemerschap, business & management en communicatie & media. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Thijs Verheul boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Strategie, Ondernemen, Technologie en ICT

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€3000

Sessies

Thijs Verheul - Hoe haal je een investering op?

In deze lezing deelt Thijs zijn kennis en ervaring over hoe je geld ophaalt als start-up. Van pitchen naar investeerders tot een deal closen. Thijs gaat in op wat investeerders willen horen van een start-up en wanneer het nu het juiste moment is om geld op te gaan halen.

Thijs Verheul - Het verhaal van United Wardrobe

In deze lezing deelt Thijs Verheul hoe hij als student samen met twee vrienden, zonder enige kennis van IT een platform bouwde, dit opschaalde, investeringen binnenhaalde en dit uiteindelijk aan concurrent Vinted verkocht. Met zijn verhaal hoopt Thijs jonge ondernemers te inspireren en voor fouten te behoeden.

Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest

Oud-Hollands gezegde

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.