1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Tim de Wit

Tim de Wit was de afgelopen jaren het gezicht in Londen tijdens de krankzinnige Brexit-jaren. Als NOS-correspondent deed hij dagelijks verslag van die politieke achtbaan. Hij schreef er in 2022 het boek 'Wankel Koninkrijk' over, dat met veel lof is ontvangen. Daarnaast schuift hij regelmatig aan bij talkshows als Engeland-deskundige. Hij is bekend van het NPO Radio 1-programma 'Bureau Buitenland' van de VPRO, dat in juni 2022 werd onderscheiden met de Zilveren Reissmicrofoon. Tim de Wit is te boeken als dagvoorzitter, spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Tim de Wit

Over Tim de Wit

Tim de Wit schuift regelmatig aan bij talkshows als Engeland-deskundige.


Brexit

Hij was de afgelopen jaren het gezicht in Londen tijdens de krankzinnige Brexit-jaren. Als NOS-correspondent deed hij dagelijks verslag van die politieke achtbaan. Tim schreef er in 2022 het boek 'Wankel Koninkrijk' over, dat met veel lof is ontvangen.


Zilveren Reissmicrofoon

Sinds zijn terugkeer in Nederland is De Wit presentator van het NPO Radio 1-programma 'Bureau Buitenland' van de VPRO. Dat programma werd in juni onderscheiden met de Zilveren Reissmicrofoon, de meest prestigieuze vakjuryprijs op radiogebied in Nederland.


Europa Draait Door

Daarnaast maakt hij samen met Arend Jan Boekestijn de succesvolle podcast 'Europa Draait Door', waarin hij wekelijks op informatieve en toegankelijke manier in de grote verhalen in Europa duikt.


Boek Tim de Wit bij het Sprekershuys!

Tim de Wit is te boeken als als dagvoorzitter, spreker en panellid. De Engeland-deskundige schuift regelmatig aan bij talkshows. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter, spreker en panellid Tim de Wit boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Engeland-deskundige, Brexit, Geopolitiek, Europa, Monarchie, Koningshuis, Internationaal nieuws

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Tim de Wit: Dagvoorzitterschap

Tim de Wit (1981) was de afgelopen jaren het gezicht in Londen tijdens de krankzinnige Brexit-jaren. Als NOS-correspondent deed hij dagelijks verslag van die politieke achtbaan. Hij schuift regelmatig aan bij talkshows als Engeland-deskundige.

Sinds zijn terugkeer in Nederland is De Wit presentator van het NPO Radio 1-programma 'Bureau Buitenland' van de VPRO. Dat programma werd in juni onderscheiden met de Zilveren Reissmicrofoon, de meest prestigieuze vakjuryprijs op radiogebied in Nederland. Daarnaast maakt hij samen met Arend Jan Boekestijn de succesvolle podcast 'Europa Draait Door', waarin hij wekelijks op informatieve en toegankelijke manier in de grote verhalen in Europa duikt.

Tim de Wit: Lezing

Tim de Wit (1981) was de afgelopen jaren het gezicht in Londen tijdens de krankzinnige Brexit-jaren. Als NOS-correspondent deed hij dagelijks verslag van die politieke achtbaan. Hij schreef er in 2022 het boek 'Wankel Koninkrijk' over, dat met veel lof is ontvangen.

Daarnaast schuift hij regelmatig aan bij talkshows als Engeland-deskundige.

Samen met Arend Jan Boekestijn presenteert hij de succesvolle podcast 'Europa Draait Door', waarin hij wekelijks op informatieve en toegankelijke manier in de grote verhalen in Europa duikt.

Wie hoort er bij de invloedrijke inner circle van Poetin?

Zes jaar Verenigd Koninkrijk, Tim de Wit over de meest bijzondere momenten 2

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.