AI/ChatGPT

Artificial Intelligence (AI) is één van de grootste en meest innovatieve ontwikkelingen binnen de moderne technologie, en de mogelijkheden ervan worden steeds uitgebreider. Nieuwe tools als ChatGPT en Dreambooth zijn slechts een voorproefje van wat AI ons kan brengen. Zoek je een spreker AI voor jouw event? Onze AI-experts vertellen je graag welke kansen kunstmatige intelligentie biedt voor jouw branche.

Themapagina AI/ChatGPT

Sprekers over AI of ChatGPT inhuren

Een spreker AI voor jouw event

Kunstmatige intelligentie is een revolutionaire technologie die onze manier van werken en communiceren voorgoed verandert. Eén van de meest geavanceerde chatbots van dit moment is ChatGPT, een taalmodel dat kan lezen en schrijven als mensen, discussiëren, rijmen en zelfs programmeren. Zoek je een spreker over artificial intelligence? Of een spreker over ChatGPT? Wij verbinden je graag met de juiste AI spreker.

Welke invloed deze baanbrekende technologieën hebben voor jouw branche? Daar kan een spreker AI je alles over vertellen. Boek bij ons een keynote spreker voor een lezing over Artificial Intelligence of een workshops waarin je leert deze geavanceerde algoritmes te gebruiken om beter, leuker en bovenal veel sneller te werken.