Case Studies

Regelmatig en met veel plezier zijn Sprekershuys en Studio Werkspoor betrokken bij de organisatie van grote evenementen. Vol gedrevenheid adviseren en begeleiden we op het gebied van een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast koppelen we de juiste technische partijen aan een event. Ook gaan we graag samenwerkingen aan met andere partijen om zo de mooiste events neer te zetten. Uiteraard werken we deze cases met enthousiasme uit, zodat anderen hier ook hun voordeel mee kunnen doen. Lees meer over onze cases voor inspiratie, informatie en tips & tricks.

Case Study Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht sloot het schooljaar gezamenlijk af met alle medewerkers tijdens het 'Fris de zomer in' event door twee weken lang een programma aan te bieden met workshops, trainingen en keynotes. Studio Werkspoor was de locatie voor de vier inspiratie keynotes van het HU Ontwikkel-programma, gegeven door huysgenoten Arjen Banach, Danielle Braun, Tjerk Ridder en Willem Hooft. Voor deze case vroegen we Floor Aardema, Expert HR Development bij Hogeschool Utrecht, naar haar ervaringen en de samenwerking.

Bekijk hier de hele case!

Case Study Leraren maken het verschil

Leraren maken het verschil!

Ieder jaar organiseert Dyade Academy het grootste professionaliseringsevent voor het onderwijs: Leraren maken het verschil! Het Sprekerhuys werkt al jarenlang samen met Dyade en verbindt hen met de juiste sprekers en dagvoorzitters om een onvergetelijk event neer te zetten. Voor deze case vroegen we Joyce Reijmerink, Eventmanager bij Dyade naar haar ervaringen en de samenwerking.

Bekijk hier de hele case!

Verbond van Verzekeraars

Verbond van Verzekeraars

In deze case interviewen we Antoine Reijnders van Verbond van Verzekeraars en Maartje IJzerman van Studio Werkspoor over de organisatie van een online verkiezingsseminar en de samenwerking.

Bekijk hier de hele case!

Vormgeving videoproductie

Vormgeving videoproductie

In deze case lees je de ontwikkeling en opzet van een online event en de toegevoegde waarde van vormgeving van een videoproductie. David Huizing is één van onze opdrachtgevers en organisator van een mooi online event. We hebben hem geïnterviewd!

Bekijk hier de hele case!

NDC Media

NDC Media

Jaarlijks organiseert NDC Mediagroep het event TrendShip. Dit jaar stonden de twee dagen (16 en 17 oktober) in teken van INSPIRATIE & GROEI. Martini Plaza in Groningen werd omgetoverd naar een locatie met een enorm imposant podium, lange dinertafels, foodtruck pleinen en break-outsessie ruimtes. De twee dagen stonden niet alleen in het teken van INSPIRATIE & GROEI maar ook in het delen van kennis en netwerken. De meest mooie contacten zijn gelegd en vooral ook veel prachtige verhalen zijn gedeeld! Van spreker en bezoeker.

Bekijk hier de hele case!

Wat Nu

Wat Nu?

Wat nu?’ Dat is een vraag die wij onszelf vanaf maart dagelijks hebben gesteld. Aan onszelf én aan elkaar. Want als er een branche hard geraakt werd door Covid-19, dan is het de evenementenbranche wel. Blij waren we, met de mogelijkheid om sprekers nog te kunnen verbinden aan webinars, maar met de weken die verstreken kregen we honger… Huidhonger!

Bekijk hier de hele case!