1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Willem Hooft

“Lopen kan ik niet meer, maar vliegen ga ik leren.” Dit is wat Willem zei nadat hij door een motorongeluk in een rolstoel belandde. Hij vertelt over de reis die hij aflegt om zijn grootste droom werkelijkheid te maken; kitesurfen op de golven voor de kust van Zuid-Afrika. Dat, met verlamde benen. Tegenwoordig is Willem professioneel kitesurfer en reist hij in zijn rolstoel de hele wereld over. Met zijn lezingen motiveert hij anderen om op een positieve manier naar verandering te kijken. Een persoonlijk verhaal over het realiseren van doelen, najagen van dromen en omgaan met tegenslag. Willem spreekt over veerkracht, persoonlijk leiderschap, de kracht van hulp vragen en tegenslag ombuigen naar succes. Willem Hooft is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Willem Hooft

Over Willem Hooft

Vaak hoorde Willem dat zijn plannen niet realistisch zijn. Kitesurfen is te moeilijk om te leren en de risico’s zijn te groot voor iemand in een rolstoel. Bovendien is er geen geschikt surfmateriaal voor mensen met een lichamelijke beperking. Maar Willem is vastberaden: “Na mijn motorongeluk heb ik veel dingen moeten loslaten, maar één ding kon en wilde ik niet accepteren; de gedachte om nooit meer te kunnen surfen. Ik ga deze uitdaging aan en mijn droom werkelijkheid maken.”


Kitesurfen

Inmiddels behoort Willem tot de wereldtop en is hij professioneel kitesurfer binnen het internationale team van Slingshot en Wind Voyager. Hij reist de hele wereld over om te kitesurfen en inspireert velen om hun maximale potentieel uit het leven te halen. “Als je écht iets wilt, dan is er veel mogelijk. Durf te dromen, geen golf is te hoog!”


Willem Hooft Foundation

Naast zijn sportieve carrière heeft Willem een stichting opgericht om watersport toegankelijk te maken voor mensen met een lichamelijke beperking. Zijn nieuwe droom? Kitesurfen tot een Paralympische sport maken. En hij is al goed op weg. 


In zijn boek "Geen golf te hoog" beschrijft Willem op een hoopgevende manier, maar zonder zichzelf te sparen, de reis die hij heeft afgelegd. Het boek heeft lovende recensies ontvangen van onder andere bekende namen als Humberto Tan en Erik Scherder. 


Boek Willem Hooft bij het Sprekershuys!

Willem Hooft is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, lifestyle & health en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Willem Hooft boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€2950

Sessies

Geen golf te hoog

Boek Willem als spreker en laat je meenemen in een verhaal vol passie en inspiratie. Aan de hand van een persoonlijk verhaal vertelt Willem in zijn presentaties over verschillende thema’s, zoals: omgaan met verandering, de kracht van hulp vragen, persoonlijk leiderschap, duurzame inzetbaarheid, denken in kansen en mogelijkheden en tegenslag ombuigen naar succes.

“Lopen kan ik niet meer, maar vliegen ga ik leren.”

Willem Hooft

Erik Scherder laat zich niet kisten - interview Willem en Cindy

DWARSLAESIE door MOTOR ONGELUK maar toch KITESURFEN op hoog NIVEAU!

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.