Vakgebied

Leiderschap
Persoonlijke ontwikkeling
Lifestyle & Health
Sport & motivatie
Creativiteit & inspiratie

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.400

Biografie

Biografie

Na zijn motorongeluk in december 2016 heeft Willem Hooft veel dingen moeten loslaten, maar één ding kon en wilde hij niet accepteren; de gedachte om nooit meer te kunnen surfen. Tijdens zijn revalidatie besloot hij dat dit zijn uitdaging werd: zijn surfdroom, om over de golven van Kaapstad te vliegen, werkelijkheid maken. Tegenwoordig is Willem professioneel kitesurfer binnen het internationale team van Slingshot Kite en is hij team rider van Wind Voyager. Hij reist de hele wereld over om te kitesurfen en inspireert vele hun maximale potentie uit het leven te halen. “Als je iets echt wilt, dan is er veel mogelijk. Durf te dromen, geen golf is te hoog!” Middels zijn lezingen motiveert hij anderen om op een positieve manier naar tegenslag en verandering te kijken en om nooit te stoppen met dromen. Naast deze missie heeft Willem een stichting opgericht waarmee hij watersport toegankelijk maakt voor meer mensen met een lichamelijke beperking. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Willem Hooft Foundation. In september 2021 komt Willem zijn eerste boek uit met de titel “Geen golf te hoog”, geschreven door journalist en schrijver Hugo Verkley.


Boek Willem Hooft bij het Sprekershuys!

Willem Hooft is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, lifestyle & health en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Willem Hooft boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
“Lopen kan ik niet meer, maar vliegen ga ik leren.”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer