1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Willem Hooft

Vier jaar geleden is Willem Hooft door een motorongeluk in een rolstoel terechtgekomen. Hij vertelt over de reis die hij aflegt om zijn grootste droom werkelijkheid te maken; Kitesurfen op de golven voor de kust van Zuid-Afrika. Dat, met verlamde benen. Een persoonlijk verhaal over het realiseren van doelen, najagen van dromen en omgaan met tegenslag. Willem spreekt over thema’s als: omgaan met verandering, de kracht van hulp vragen, persoonlijk leiderschap, duurzame inzetbaarheid en mogelijkheden en tegenslag ombuigen naar succes. Willem Hooft is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Willem Hooft

Over Willem Hooft

Na zijn motorongeluk in december 2016 heeft Willem Hooft veel dingen moeten loslaten, maar één ding kon en wilde hij niet accepteren; de gedachte om nooit meer te kunnen surfen. Tijdens zijn revalidatie besloot hij dat dit zijn uitdaging werd: zijn surfdroom, om over de golven van Kaapstad te vliegen, werkelijkheid maken.


Kitesurfen

Tegenwoordig is Willem professioneel kitesurfer binnen het internationale team van Slingshot Kite en is hij team rider van Wind Voyager. Hij reist de hele wereld over om te kitesurfen en inspireert vele hun maximale potentie uit het leven te halen. “Als je iets echt wilt, dan is er veel mogelijk. Durf te dromen, geen golf is te hoog!” Middels zijn lezingen motiveert hij anderen om op een positieve manier naar tegenslag en verandering te kijken en om nooit te stoppen met dromen.


Stichting

Naast deze missie heeft Willem een stichting opgericht waarmee hij watersport toegankelijk maakt voor meer mensen met een lichamelijke beperking. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Willem Hooft Foundation. In september 2021 komt Willem zijn eerste boek uit met de titel “Geen golf te hoog”, geschreven door journalist en schrijver Hugo Verkley.


Boek Willem Hooft bij het Sprekershuys!

Willem Hooft is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, lifestyle & health en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Willem Hooft boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€3100

Sessies

Geen golf te hoog

Boek Willem als spreker en laat je meenemen in een verhaal vol passie en inspiratie. Aan de hand van een persoonlijk verhaal vertelt Willem in zijn presentaties over verschillende thema’s, zoals: omgaan met verandering, de kracht van hulp vragen, persoonlijk leiderschap, duurzame inzetbaarheid, denken in kansen en mogelijkheden en tegenslag ombuigen naar succes.

“Lopen kan ik niet meer, maar vliegen ga ik leren.”

Willem Hooft

Erik Scherder laat zich niet kisten - interview Willem en Cindy

DWARSLAESIE door MOTOR ONGELUK maar toch KITESURFEN op hoog NIVEAU!

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.