1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Fabio D'Agata

Fabio D'Agata is een expert op het gebied van intelligent bewegen en biedt een vernieuwende kijk op beweging en persoonlijke groei. Beweging kan namelijk anders en slímmer. Fabio brengt een nieuw idee en laat zien hoe je lichaamsbeweging in dienst kunt zetten van professionele doelen en zelfs levensdoelen. Met anekdotes uit de praktijk, onderzoek én zijn eigen verhaal weet Fabio het publiek te raken. Maar vooral door het publiek mentaal en fysiek in beweging te brengen! Met zijn inzichten kan iedereen morgen direct aan de slag. Fabio is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Fabio D'Agata

Over Fabio D'Agata

Fabio D’Agata is een gepassioneerde spreker, auteur, ondernemer en de drijvende kracht achter het concept van Intelligent Bewegen®. Zijn reis begon toen hij zelf de kracht van beweging ontdekte. Na een periode van heftige paniekaanvallen veranderde Fabio D’Agata zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. Ons lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en die intelligentie kun je inzetten voor professionele doelen en zelf levensdoelen.


Kennis en ervaringen delen

Na het afronden van zijn sportstudies, begon hij zijn kennis en ervaringen te delen, eerst als trainer en later als ondernemer, auteur en spreker. Gedreven door een sterke overtuiging in de kracht van beweging, heeft Fabio zijn leven gewijd aan het onderzoeken, onderwijzen en inzetten van de principes van intelligent bewegen. Hij heeft programma’s en workshops ontwikkeld die individuen en organisaties helpen om grip te krijgen op verzuim en daarbij hun gezondheid, welzijn en prestaties verbeteren. Zijn benadering is uniek omdat het niet alleen focust op fysieke activiteit, maar ook via de mentale en emotionele aspecten van de mens gedrag verandert en ontwikkeling stimuleert.


Auteur en consultant

Fabio is auteur van invloedrijke boeken over dit onderwerp, waarin hij zijn filosofie en methoden uiteenzet. Zijn boeken zijn niet alleen populair onder professionals in de sport-, gezondheids- en fitnessindustrie, maar vooral ook in de zakelijke wereld, waar zijn ideeën over het verbeteren van werknemerswelzijn en productiviteit veel weerklank vinden. Naast zijn werk als spreker en auteur, is Fabio ook een veelgevraagd consultant. Hij werkt samen met een divers scala aan organisaties, van kleine bedrijven tot grote multinationals, om hen te helpen de principes van intelligent bewegen toe te passen binnen hun verzuimbeleid en bedrijfscultuur.


Lezingen

Fabio’s lezingen staan bekend om hun energie, diepgang en praktische toepasbaarheid. Hij weet zijn publiek te raken met persoonlijke anekdotes, wetenschappelijk onderbouwde inzichten en interactieve oefeningen. Zijn passie voor het onderwerp is aanstekelijk en zorgt ervoor dat zijn presentatie een inspirerende ervaring is. De aanpak van Fabio D’Agata op het gebied van Intelligent Bewegen heeft al vele individuen en organisaties geholpen om hun levenskwaliteit en prestaties te verbeteren en verzuim te verminderen. Met zijn boeiende presentatiestijl, interactieve aanpak en praktische adviezen is Intelligent Bewegen ideaal voor elk evenement!


Sociale projecten

In zijn vrije tijd zet Fabio zich in voor verschillende sociale projecten, waarbij hij zijn kennis van beweging gebruikt om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van kwetsbare groepen in de samenleving. Zijn toewijding aan zijn vak en zijn maatschappelijke betrokkenheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een inspirerende figuur die laat zien hoe beweging kan dienen als een krachtig instrument voor positieve verandering.

Boek Fabio D’Agata bij het Sprekershuys!

Fabio D’Agata is te boeken als spreker. Hij spreekt over onderwerpen zoals sport & motivatie, lifestyle & health, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, mentale gezondheid, burn-out, verzuim en beweging. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Fabio D’Agata boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Mentale gezondheid, Bewegen, Vitaliteit, Burn-out

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Intelligent Bewegen: lichaamsbeweging voor persoonlijke groei

In de lezing Intelligent Bewegen presenteert Fabio D’Agata hoe lichaamsbeweging in dienst kan staan van professionele doelen en zelfs levensdoelen. Het publiek krijgt een vernieuwende kijk op de wereld van beweging en persoonlijke groei. Beweging is meer dan alleen fysieke activiteit; het is een benadering die de kracht van beweging gebruikt om mentaal gezonder te worden en gedrag te veranderen. Fabio spreekt over hoe deze benadering bijdraagt aan betere prestaties op de werkvloer, verhoogde creativiteit en een sterkere mentale weerbaarheid. Hij inspireert zijn publiek met zijn persoonlijke verhaal, wetenschappelijke onderbouwing, praktijkvoorbeelden en oefeningen, zodat intelligent bewegen ter plekke wordt ervaren!

Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam
...
"Intelligent bewegen maakt van een gefrustreerde verliezer een ontspannen winnaar."
Marco van Basten
...
"Goed verhaal! Persoonlijk herstel is een moeilijk grijpbaar proces waar je met intelligent bewegen meer grip op kunt krijgen."
Bas van der Veldt | CEO AFAS Software
...
"Fabio heeft een visie en een stijl van presenteren die past bij de moderne tijd."
Bram Bakker

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.