Vakgebied

Topsport
Vitaliteit
Duurzaam presenteren
Gezonde Leefstijl
Talent
Slaap
Herstel
Stress management
Mentoring
Uitdagingen

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Business & Management

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 3.150

Biografie

Biografie

Oud-schaatser Jochem Uytdehaage schreef geschiedenis door op de 10 kilometer als eerste een tijd onder de 13 minuten neer te zetten. Een wereldrecord en goed voor een gouden Olympische medaille tijdens de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002. Tijdens deze Spelen won hij ook goud op de 5km en een zilveren medaille op de 1500 meter. Daarnaast is hij tweevoudig Europees Allround Kampioen en tweevoudig Wereldkampioen. Een sporter die alles weet hoe je tot maximale prestaties komt. En tevens ook de keerzijde van de medaille kent. Uytdehaage nam in februari 2007, tijdens het WK Allround in Thialf, officieel afscheid van de schaatssport. Toch blijft de sport als rode draad door zijn leven lopen. Was zijn vroegere doel Olympisch goud winnen; vandaag de dag is het doel mensen een rijker leven te laten leven. Dit doet hij als spreker, trainer en coach in Persoonlijk Energiemanagement. Ook is hij actief voor Sporttop, een stichting door Jochem opgericht voor het ondersteunen van sporttalenten middels mentoring door (ex-)topsporters en bedrijven. Daarnaast is hij ambassadeur van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting en het daaraan gelieerde Skate4AIR.


Boek Jochem Uytdehaage bij het Sprekershuys!

Jochem Uytdehaage is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van topsport, vitaliteit, gezonde leefstijl en talent. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jochem Uytdehaage boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Doe datgene waarvan jij denkt dat je dat moet doen!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer