De spelen zijn begonnen! Denk eens aan de volgende topsporters!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
04 augustus

Nu de spelen zijn begonnen, zijn deze topsporters een leuke toevoeging aan je event!

Topsporters

Maarten van der Weijden:
In 2001 werd bij Maarten leukemie ontdekt. In 2008 werd hij Olympisch en wereldkampioen open water zwemmen. Op een persoonlijke en inspirerende manier zet Maarten aan tot denken over het leven, het halen van doelstellingen en succes. Leer hem kennen!

Kim Lammers:
Landskampioen, wereldkampioen en Olympisch kampioen. Nooit was Kim de meest getalenteerde hockeyster, maar haar extreme doorzettingsvermogen bracht haar naar de top. Een echte winnaar die vol passie het beste uit haar team haalt. Werken, sleuren en GAAN!

Jochem Uytehaage
Hij won twee keer schaatsgoud op de Olympische Spelen van 2002. Alle ervaring die hij tijdens zijn sportcarrière opdeed vertaalt hij naar lezingen over focus, vitaliteit en de juiste balans tussen presteren en herstellen. Ontdek een rijker leven met Jochem!

Esther Vergeer
‘’Het gaat er niet om de beste te zijn, het gaat erom iedere dag beter te willen worden’’, aldus Esther, jarenlang de beste rolstoeltennister ter wereld. Motivatie en enthousiasme komen terug in haar indrukwekkende verhaal over tegenslagen, er bovenop komen en uiteindelijk zegevieren!
Leontien van Moorsel:

Bibian Mentel:
Bibian is Nederlands kampioen, wereldkampioen en winnares van de gouden medaille op de paralympische spelen op het onderdeel snowboardcross. In haar lezingen spreekt Bibian over topsport en alle tegenslagen die zij heeft gehad. Ze wil zich richten op de mogelijkheden van het leven in plaats van de onmogelijkheden!