1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks is televisiepresentatrice, sportverslaggever en voormalig hockeyster. Als presentatrice heeft ze gewerkt bij o.a. Fox Sport, ESPN, RTL 7, Veronica Inside en de Champions League op SBS6. Hélène was regelmatig te zien als sportdeskundige bij De Wereld Draait door en Voetbal Inside en tegenwoordig bij Vandaag Inside. Daarnaast presenteerde ze een aantal keer de talkshow HLF8. Hélène Hendriks is te boeken als dagvoorzitter en presentatrice bij het Sprekershuys.

...Hélène Hendriks

Thema's

WK & EK Voetbal, Sport & Motivatie

Vakgebied

Sport&Motivatie, WK en EK voetbal, Voetbal

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tarief

Prijs op aanvraag

Over Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft jarenlang op topniveau bij verschillende clubs gehockeyd. Haar journalistieke carrière startte bij omroep Brabant en de Limburger zender L1 waar ze als presentatrice en verslaggeefster werkte, tot ze de overstap maakte naar FOX Sports (inmiddels ESPN).


Presentatrice/verslaggeefster

Hélène was presentator van FOX Sport Centraal en regelmatig te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door of Voetbal Inside. Ze presenteert de Eretribune en de sportquiz Matchwinner Pro. In 2018 presenteerde ze voor Veronice de programma's rond kickboksevenementen van Glory. Ze was ook het vaste gezicht van de Champions League-wedstrijden. Ze won in 2018 de prijs voor Beste sportjournalist.


Vanaf juni 2019 presenteerde ze samen met Wilfred Genee de talkshow Café Hendriks en Genee. Elke zondagavond waren er gasten die met elkaar de afgelopen week doornamen. Op SBS6 schoof ze daarnaast regelmatig aan als sportdeskundige. Sinds februari 2022 schuift ze ook aan als tafeldame bij Vandaag Inside. Daarnaast was ze meerdere keren te zien als presentatrice bij de talkshow HLF8.


Boek Hélène Hendriks bij het Sprekershuys!

Hélène Hendriks inhuren als dagvoorzitter en presentatrice bij het Sprekershuys. Als sportdeskundige weet ze met haar humor, veelzijdigheid en enthousiasme jouw event tot een succes te maken. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentator Hélène Hendriks boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Hélène Hendriks Dagvoorzitterschap

Hélène Hendriks is televisiepresentatrice, sport-verslaggever en voormalig hockeyster. Als presentatrice heeft gewerkt bij o.a. Fox Sport, ESPN, RTL7, Veronica Inside en de Champions League op SBS6. Ze was regelmatig te zien als sportdeskundige bij De Wereld Draait door en Voetbal Inside en tegenwoordig bij Vandaag Inside. Daarnaast presenteerde een aantal keer de talkshow HLF8. Als sportdeskundige weet ze met haar humor, veelzijdigheid en enthousiasme jouw event tot een succes te maken.

...

Hélène Hendriks over vreemdgaan: "Dat doen we allemaal wel eens" | HLF8

...

Hélène Hendriks de nieuwe collega van Simon? - VOETBAL INSIDE

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.