1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks is televisiepresentatrice, sportverslaggever en voormalig hockeyster. Als presentatrice heeft ze gewerkt bij o.a. Fox Sport, ESPN, RTL 7, Veronica Inside en de Champions League op SBS6. Ze is bekend van De Oranjezomer en won in 2023 de Televizier-Ring Presentator. Als dagvoorzitter combineert ze haar ervaring als presentatrice met haar voorliefde voor sport. Ze stelt kritische vragen, zorgt voor interactie met het publiek en heeft een gezonde dosis humor. Hélène Hendriks is te boeken als dagvoorzitter en presentatrice bij het Sprekershuys.

...Hélène Hendriks

Over Hélène Hendriks

Dagvoorzitter Hélène Hendriks is expert op het gebied van sport & motivatie, WK en EK voetbal. In 2023 won ze de Televizier-Ring voor de beste presentator, mede door haar presenteerwerk voor de Oranjezomer, waar massaal naar werd gekeken door Nederland. Op het podium weet ze zowel het publiek als de sprekers te informeren, inspireren en aan het denken te zetten. Zo zorgt ze voor een event met inhoud en interactie.


De Oranjezomer

In De Oranjezomer ontvangt Hélène vanaf Kasteelplein Breda wisselende gasten om het actuele sportnieuws, maar ook alles wat er die dag toe doet, te bespreken. Het programma werd in 2023 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.


Carrière

Hélène Hendriks heeft jarenlang op topniveau bij verschillende clubs gehockeyd. Haar journalistieke carrière startte bij omroep Brabant en de Limburger zender L1 waar ze als presentatrice en verslaggeefster werkte, tot ze de overstap maakte naar FOX Sports (inmiddels ESPN).


Hélène was presentator van FOX Sport Centraal en regelmatig te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door of Voetbal Inside. Ze presenteert de Eretribune en de sportquiz Matchwinner Pro. In 2018 presenteerde ze voor Veronica de programma's rond kickboks-evenementen van Glory. Ze was ook het vaste gezicht van de Champions League-wedstrijden. Ze won in 2018 de prijs voor Beste sportjournalist.


Vanaf juni 2019 presenteerde ze samen met Wilfred Genee de talkshow Café Hendriks en Genee. Elke zondagavond waren er gasten die met elkaar de afgelopen week doornamen. Op SBS6 schoof ze daarnaast regelmatig aan als sportdeskundige. Sinds februari 2022 schuift ze ook aan als tafeldame bij Vandaag Inside. Daarnaast was ze meerdere keren te zien als presentatrice bij de talkshow HLF8.


In 2024 zwaait Hélène de voetballers van het Nederlands elftal uit in haar programma De Oranjezomer. Op de dag dat de voetballers naar het EK in Duitsland vertrekken, houdt Hélène live een feestelijke ‘uitzwaaiavond’ vol muzikale optredens. Na deze sportzomer gaat Hélène, naast haar werk voor Talpa TV aan de slag als presentatrice voor Ziggo Sport, waar ze Europese voetbalwedstrijden zal gaan presenteren.


Hélène Hendriks als dagvoorzitter

Hélène weet haar expertise in sport goed over te brengen aan het publiek. Als dagvoorzitter combineert ze haar inhoudelijke kennis met haar gezonde dosis humor en scherpe vragen. Ze zorgt voor een goede sfeer, heeft een enthousiaste uitstraling en zorgt voor interactie met het publiek.

Boek Hélène Hendriks bij het Sprekershuys!

Hélène Hendriks inhuren als dagvoorzitter en presentatrice bij het Sprekershuys. Als sportdeskundige weet ze met haar humor, veelzijdigheid en enthousiasme jouw event tot een succes te maken. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentator Hélène Hendriks boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, WK en EK voetbal, Voetbal

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Hélène Hendriks Dagvoorzitterschap

Hélène Hendriks is televisiepresentatrice, sport-verslaggever en voormalig hockeyster. Als presentatrice heeft gewerkt bij o.a. Fox Sport, ESPN, RTL7, Veronica Inside en de Champions League op SBS6. Ze was regelmatig te zien als sportdeskundige bij De Wereld Draait door en Voetbal Inside en tegenwoordig bij Vandaag Inside. Daarnaast presenteerde een aantal keer de talkshow HLF8. Als sportdeskundige weet ze met haar humor, veelzijdigheid en enthousiasme jouw event tot een succes te maken.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.