1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Cabaretier & dagvoorzitter

Edson da Graça

Edson da Graça is jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Met tomeloze energie raast hij door het podium en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen. Dat Edson ook een veelzijdige presentator is bewijst hij met de programma's die hij presenteert, zoals Willem Wever, Heel Holland Bakt Kids en Uit Het Rood. Edson da Graça is te boeken als cabaretier en dagvoorzitter bij Sprekershuys.

...Edson da Graça

Over Edson da Graça

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer (1981) is al jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Wat Edson de Graça uniek maakt? Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.


Presentator

Nadat hij te gast was bij ‘De Slimste Mens’ in 2018 is hij ook in TV land niet onopgemerkt gebleven. Zo presenteerde hij kinderprogramma’s zoals ‘Willem Wever’, ‘Nieuwe Baasjes’ en het spraakmakende programma ‘Gewoon. Bloot.’


Human Interest

Dat Edson een veelzijdige presentator is bewijst hij met zijn serie ‘Uit het rood', een humaninterestprogramma waarin hij mensen met hoog opgelopen schulden een duw in de juiste richting probeert te geven. Een serie die hem erg aan het hart gaat, omdat hijzelf ook jarenlang in de schulden heeft gezeten.


Hollands Got Talent

Edson staat in de startblokken van zijn carrière. Met zijn rol als jurylid naast Chantal Janzen, Dan Karaty en Marc-Marie Huijbrecht is hij te zien in ‘Hollands Got Talent’ op RTL4. Samen met Anita Witzier maakt hij het programma ‘Festival van de Liefde’ voor de KRO-NCRV op NPO1. Ook André van Duin ziet Edson zijn talent en geeft Edson de ruimte om Heel Holland Bakt Kids van hem over te nemen.


We gaan nog veel van Edson horen, dit is pas zijn begin. Edson's profielfoto is gemaakt door Isabell Janssen.


Boek Edson de Graça bij het Sprekershuys

Edson de Graça is te boeken als cabaretier en dagvoorzitter. Zijn veelzijdigheid is terug te zien in de programma's die hij presenteert: van maatschappelijke impact tot show en entertainment. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en comedian Edson de Graça inhuren voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Entertainment, Cabaret

In te huren als

 • Cabaretier
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Edson da Graça: Dagvoorzitterschap

Edson is een enthousiaste host met veel humor. Hij maakt makkelijk een connectie met mensen en stelt iedereen op z’n gemak. Edson is een warme persoonlijkheid met veel energie, die ervoor zorgt dat het publiek zich betrokken voelt en goed aanvoelt wat een event nodig heeft.

Edson is bekend van programma's als ‘Willem Wever’, ‘Nieuwe Baasjes’ ‘Gewoon.Bloot.’, 'Heel Holland Bakt Kids' en 'Uit het rood'.

Edson da Graça: Stand-up comedy

Edson da Graça heeft veel ervaring als stand-up comedian. Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer (1981) is al jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Wat hem uniek maakt? Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen

Edson gaat van tevoren graag in gesprek met de opdrachtgever om een show op maat te maken.

...
Edson was podium gast in een grootschalig Detecting Financial Crime Festival in de Zwitsalfabriek in Apeldoorn.Hij combineerde zijn stand up comedian act met een raak levensverhaal. Het publiek was zeer divers, zowel qua leeftijd, geografie als afkomst. Maar Edson raakte iedereen met zijn laagdrempelige, eerlijke authentieke verhaal. Kwetsbaarheid, vertrouwen, perspectief zoeken en vinden. Edson wist het publiek een uur lang aan zijn lippen te kluisteren en zorgde voor tranen van het lachen en van emotie. Echt een aanrader!
Arend Kat - Detecting Financial Crime
...
Het event was een succes en Edson had daar zeker een aandeel in. Scherp, vol met humor en hij alles volledig onder controle - een hele fijne samenwerking!
Martin Smith - The Oval Office

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.