Frederieke Hegger als dagvoorzitter inhuren

Frederieke Hegger als dagvoorzitter inhuren

Presentator, journalist, dagvoorztter

I think each person who is in the limelight has an obligation to make things better for the last, the lost, the least, the left-out and the looked-over.”

– T. Larry Kirkland Sr.

Biografie

Presentatrice Frederieke Hegger duikt in de economie van de toekomst: van blockchain tot duurzame energie en van vergrijzing tot migratie. Daarbij heeft ze een speciaal oog voor mensen die het minder gemakkelijk hebben. Voor haar interviewreeks over (economische) generatieverschillen ‘En bedankt Babyboomers’ werd ze genomineerd voor de journalistieke prijs De Tegel.

Met Frederieke Hegger haalt u een professionele en vrolijke dagvoorzitter/spreker in huis.

Nieuwsgierig

Frederieke heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is zeer gepassioneerd als het gaat om tal van economische en politieke onderwerpen. Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme komt duidelijk naar voren wanneer u met haar samenwerkt. In de voorgesprekken en op het podium. Ze denkt graag mee en is flexibel als er zaken (op het laatste moment) veranderen.

Kritisch

Soms dan wil je als congresorganisator graag een gesprek waar wat vuur in zit. In een panel, of aan tafel. Frederieke weet wanneer ze sprekers het vuur aan de schenen moet leggen en wanneer ze beter even een stapje terug kan doen om iemand de ruimte te geven.

Vrolijk

Frederieke weet een fijne, gezellige sfeer te creëren in de zaal. Wanneer gepast maakt ze grappen om de zaal op een leuke manier te betrekken bij het onderwerp. Ze kan ook uitstekend werken met systemen/apps (zoals BuzzMasters) die het publiek op een leuke manier enthousiasmeren.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Economie, finance, fintech, politiek, ngo, klimaat, technologie.

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

Vanaf €1750,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Interviewer Panellid

Onderwerpen

Technologie & ICT Innovatie & Trends Bestuur & Beleid & Politiek Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap Economie & Financien

Interview

Wat was je eerste baantje?

Ik ging voor het eerst in de slag als afwasser in een hotel-restaurant. Dat bleek niet echt mijn kopje thee. Ik werd daarom, gelukkig, al snel gepromoveerd tot kamermeisje.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het aller- allermooiste om te doen en om te maken was de documentairereeks ‘En Bedankt Babyboomers’. Het was mijn eigen idee en ik mocht het ook nog presenteren. Als beloning kreeg ik – tot mijn eigen verbazing – ook nog een nominatie voor de Tegel, een journalistenprijs.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Heel anders! Meer internet, meer verdiepende content maar ook meer snel vluchtig nieuws. De middenmoot is deels weg.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik ben opgegroeid met Sonja Barend en ik heb altijd veel bewondering voor haar gehad. Als het gaat om ‘tegels lichten’ is Bas Haan – de man achter ‘de bonnetjesaffaire’ - toch wel een journalistieke held.

Wat weet niemand van je?

Veel mensen zien mij als een workaholic, maar stiekem kan ik ontzettend genieten van helemaal niks doen.

Twitter

Boeken

De geldrevolutie

De geldrevolutie 1e druk is een boek van Frederieke Hegger uitgegeven ...

Bestel