1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & interviewer

Elianne Kuepers

Elianne Kuepers is een frisse, inhoudelijke dagvoorzitter en bekend als presentator van diverse programma's bij RTL Z. Ze presenteerde het RTL Z Nieuws, de dagelijkse actualiteitenrubriek Z Today en het reportageprogramma MoneyTalks. Ook werkte ze als economieverslaggever voor het RTL Nieuws. Elianne leidde al vele (grootschalige) congressen, debatten en seminars. Opdrachtgevers roemen haar om haar energie, inhoudelijke betrokkenheid en minutieuze voorbereiding. Ze schakelt makkelijk van het Nederlands naar het Engels. Elianne Kuepers is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys!

...Elianne Kuepers

Over Elianne Kuepers

Elianne Kuepers is dagvoorzitter en presentator bij zakenzender RTL Z. Ze presenteerde het RTL Z Nieuws, de dagelijkse actualiteitenrubriek Z Today en het reportageprogramma MoneyTalks. Ook werkte ze als economieverslaggever voor het RTL Nieuws.


Achtergrond

Ze was een van de anchors van zakenzender RTL Z, waar ze het economische nieuws en een dagelijks actualiteitenprogramma presenteerde. Inmiddels presenteert en modereert ze nog steeds voor RTL Z. Daarnaast is ze chef van de planningsredactie van het RTL Nieuws waar ze samen met haar team prijswinnende journalistieke verhalen maakt.


Elianne als dagvoorzitter

Elianne is een veelgevraagd dagvoorzitter bij (grootschalige) events over economie, innovatie, technologie, arbeidsmarkt en duurzaamheid. Ze brengt energie, inhoudelijke scherpte, verbinding en flair. Elianne werkt aan de top van de Nederlandse journalistiek. Ze interviewt op het hoogste niveau: de afgelopen jaren ondervroeg ze vele tientallen Nederlandse bestuurders, wetenschappers en politici, maar ook EBC voorzitter Mario Draghi, top-investeerder Warren Buffett en ondernemer Bill Gates.


Zo leidde ze al vele (grootschalige) congressen, debatten en seminars. Ze werkte onder meer voor de Vrije Universiteit, KPMG, de Rabobank, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, het World Trade Centre en Vereniging Eigen Huis. Opdrachtgevers roemen haar om haar energie, inhoudelijke betrokkenheid en minutieuze voorbereiding. Ze schakelt makkelijk van het Nederlands naar het Engels.


Boek Elianne Kuepers bij het Sprekershuys!

Elianne Kuepers is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van economie, de arbeidsmarkt, beleggen, ondernemen en personal finance. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Elianne Kuepers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Arbeidsmarkt, Beleggen, Personal Finance

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Elianne als dagvoorzitter

Elianne is een veelgevraagd dagvoorzitter bij (grootschalige) events over economie, innovatie, technologie, arbeidsmarkt en duurzaamheid. Ze brengt energie, inhoudelijke scherpte, verbinding en flair en ze voelt zich hierbij als een vis in het water. Elianne is een enthousiaste, sprankelende dagvoorzitter die moeilijke onderwerpen verstaanbaar maakt. Ze houdt ervan om dingen concreet en toepasbaar te maken. Ze spreekt kritisch, maar altijd met een glimlach. Als journaliste probeert ze alle vragen die er zijn beantwoordt te krijgen.

RTL Z Beursspel aflevering 2 - MONEY TALKS

Promo Money Talks - RTL Z

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.