Vakgebied

Economie
Arbeidsmarkt
Beleggen
Personal Finance
Ondernemen & BV Nederland

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Economie & Financien

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Elianne Kuepers is dagvoorzitter en presentator bij zakenzender RTL Z. Ze presenteerde het RTL Z Nieuws, de dagelijkse actualiteitenrubriek Z Today en het reportageprogramma MoneyTalks. Ook werkte ze als economieverslaggever voor het RTL Nieuws.

Kuepers is een veelgevraagd dagvoorzitter bij (grootschalige) events over economie, innovatie, technologie, arbeidsmarkt en duurzaamheid. Ze brengt energie, inhoudelijke scherpte, verbinding en flair.


Kuepers werkt aan de top van de Nederlandse journalistiek. Ze interviewt op het hoogste niveau: de afgelopen jaren ondervroeg ze vele tientallen Nederlandse bestuurders, wetenschappers en politici, maar ook EBC voorzitter Mario Draghi, top-investeerder Warren Buffett en ondernemer Bill Gates. Ze was een van de anchors van zakenzender RTL Z, waar ze het economische nieuws en een dagelijks actualiteitenprogramma presenteerde. Inmiddels presenteert en modereert ze nog steeds voor RTL Z. Daarnaast is ze chef van de planningsredactie van het RTL Nieuws waar ze samen met haar team prijswinnende journalistieke verhalen maakt.


De afgelopen vijf jaar leidde Elianne vele (grootschalige) congressen, debatten en seminars. Ze werkte onder meer voor de Vrije Universiteit, KPMG, de Rabobank, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, het World Trade Centre en Vereniging Eigen Huis. Opdrachtgevers roemen haar om haar energie, inhoudelijke betrokkenheid en minutieuze voorbereiding. Ze schakelt makkelijk van het Nederlands naar het Engels.

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer