Iwan Göbel als spreker inhuren

Iwan Göbel als spreker inhuren

Topondernemer

Kennis stamt uit het verleden, wijsheid hoort bij de toekomst.”

– Ecowinst

Biografie

In 2005 werd Iwan verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Door het grote succes en zijn ruime ervaring als spreker wordt CEO en oprichter van Burton Car Company Iwan Gobel regelmatig gevraagd om een prikkelende lezing te geven over diverse onderwerpen zoals: ondernemen, innovatie, duurzaamheid, circulaire economie en jongensdroom. Tijdens deze inspirerende lezingen gaat Iwan onder andere op een aanstekelijke wijze dieper in op zijn ervaringen als ondernemer en schrijver.

Laat u meevoeren door het originele verhaal van deze creatieve topondernemer, die laat zien hoe passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit grondleggers zijn van succes. Zijn niet alledaagse denkwijze zal het publiek gegarandeerd prikkelen, enthousiasmeren, maar bovenal inspireren!

Wat begon als een passie voor autodesign en techniek is momenteel uitgegroeid tot de grootste sportwagenfabriek van Nederland!

In 1993 onder de naam Duck Hunt en vanaf 2000 onder de naam Burton Car Company begonnen Iwam Göbel en zijn broer Dimitri als kleine jongens een bedrijfje dat lelijke eendjes ombouwden tot pick-ups en lomaxen. Binnen afzienbare tijd waren honderden Lomaxen en Pick-ups verkocht en inmiddels is het uitgegroeid tot de grootste sportwagenfabriek van Nederland en één van de succesvolste 2CV shops van de wereld!

In 2005 werd Iwan verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Op dit moment opereert Burton Car Company met vier bedrijven in meer dan 20 landen. Door dit grote succes en zijn ruime ervaring als spreker wordt CEO en oprichter Iwan Gobel regelmatig gevraagd om een prikkelende lezing te geven over diverse onderwerpen zoals: ondernemen, innovatie, duurzaamheid, circulaire economie en jongensdroom.

In 2010 werd de ‘Burton Electric’ door Burton Car Company geïntroduceerd. Deze volledig elektrisch aangedreven sportwagen bezit een 25kW motor en weegt slechts 500 kilo. Hiermee is de Electric één van de meest duurzame sportwagens ter wereld.

Duurzaamheid is ook een onderwerp waar Iwan zich mee bezig houd. In 2008 schreef hij samen met Sarah Monkau ‘Ecowinst voor woningen’ en verkocht daar meer dan 10.000 exemplaren van. In het boek wordt besproken hoe het besparen van energie niet alleen milieu verantwoord is, maar ook financiëel aantrekkelijk.

Laat u meevoeren door het originele verhaal van deze creatieve topondernemer, die laat zien hoe passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit grondleggers zijn van succes. Zijn niet alledaagse denkwijze zal het publiek gegarandeerd prikkelen, enthousiasmeren, maar bovenal inspireren!

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Ondernemerschap,duurzaamheid, innovatie

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Panellid

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven & Management Innovatie & Trends Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap

Interview

Wat was je eerste baantje?

Krantenbezorger, twee kranten tegelijk in een wijk waarmee de verdienste dubbel waren. Toen ik ging verhuizen heb ik de krantenwijk zelfs goed verkocht…

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Uitgeroepen worden tot 100% beste ondernemer van Nederland.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Wij zijn bezig met een nieuwe lichte elektrische sportwagen van onder de 300kg!

Voor wie heb je grote bewondering?

Richard Branson

Wat weet niemand van je?

Ik heb 2 geweldige hoogbegaafde kinderen die veel tijd vragen privé

Twitter

Boeken

WinstWonen

WinstWonen 1e druk is een boek van Sarah Monkau uitgegeven bij Ecotrig...

Bestel