Dirk Zeelenberg als spreker inhuren

Dirk Zeelenberg als spreker inhuren

Acteur en ondernemer

Biografie

Dirk Zeelenberg (Rotterdam, 1969) is zo’n dertig jaar werkzaam als acteur bij het toneel (onder meer met John Kraaijkamp en Mary Dresselhuys), film (waaronder Zwartboek, Simon, Familieweekend en het Oscar winnende Antonia), commercials/voice overs (o.a. Wouter van LOI, Grolsch, Zilveren Kruis, Hyundai) en televisie (meest bekend van kijkcijferkanon Divorce en All Stars).

Ook achter de schermen is Dirk te vinden. Voorheen als directeur Film & TV Drama bij Eyeworks, maar ook als ondernemer met zijn succesvolle evenementenbureau Om de Haverklap Produkties, gespecialiseerd in de zakelijke markt met klanten als diverse ministeries, Ahold, Sanoma en Unilever.
De afgelopen jaren is Dirk tevens een zeer veelgevraagd trouwambtenaar (Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand, BABS) en spreker.

Door Dirks zeer brede carrière, kennis van en oprechte interesse in de mens en nieuwsgierigheid naar wat de ander drijft, is hij bij uitstek geschikt als spreker, dagvoorzitter of presentator. Tijdens congressen, evenementen, workshops of andere bijeenkomsten weet hij als geen ander met zijn energie, ongebreidelde passie, creativiteit, improvisatievermogen en humor de zaal mee te krijgen.

Wat het onderwerp of thema ook is, Dirk is in staat om met bevlogenheid de boodschap over te brengen. Voor iedere gelegenheid schrijft hij een speech die wordt afgestemd op de doelgroep en de gelegenheid. Daarnaast mag het publiek hem de hemd van het lijf vragen. Motiveren, inspireren, durven, doen en genieten zijn enkele steekwoorden, saai wordt het in ieder geval nooit.

De reacties van zowel de opdrachtgevers (o.a. ABN AMRO, Fontys Hogescholen, Deloitte, Heineken) als het publiek zijn bijzonder enthousiast. Met name de persoonlijke aanpak, de interactie met de zaal, de betrokkenheid, improvisatievermogen en humor worden veelvuldig genoemd. Indien gewenst denkt Dirk graag creatief mee over de invulling. Bovendien is hij zeer flexibel, alles is bespreekbaar. Maar ter inspiratie de volgende thema’s:

Verandering
Door zijn jarenlange ervaring als zelfstandige (acteur, ondernemer en trouwambtenaar) weet Dirk als geen ander hoe het is om dagelijks het beste uit jezelf te moeten halen, maar ook hoe anderen te motiveren.

Omgaan met verandering
Verandering kan voor veel weerstand zorgen. Dirk laat zien hoe verandering juist de basis kan zijn van succes.

Motiveren en doorzetten
Succes kan ook zó weer voorbij zijn. Dirk heeft dat tot aan den lijve mogen ondervinden, zowel als acteur als ondernemer. Zijn carrière ging niet zonder slag of stoot. Niet minder dan vier keer werd hij afgewezen voor de Toneelschool. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen?

Boeken
Dirk heeft ook boeken geschreven;
- ‘Niet bepaald een succesverhaal’
- ‘Ode aan de liefde’

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Media & entertainment, ondernemen, omgaan met verandering, persoonlijk leiderschap

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Performer Presentator Dagvoorzitter

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Ondernemen Leiderschap Motivatie & Inspiratie

Twitter

  • @dirkzeelenberg Zin in ! Dank voor de uitnodiging hemanhorecaverhuur visaandeschelde @michieldeenik #gezellig #rai #chefsnight… https://t.co/ckM0Wl5qOB
  • @dirkzeelenberg Wat was het fantastisch lieve Ingrid en Hennie! Ingrid zou graag de volgende mensen willen bedanken; @Golfpark Wi… https://t.co/E4VUn0HP14
  • @dirkzeelenberg Gefeliciteerd Jaap!!! jaapvanzweden brasseriedejoffers #gefeliciteerd #jarig #mooiemannenclub @ Brasserie de Joffers https://t.co/DQz84BmxaK
  • @dirkzeelenberg https://t.co/BbacPTNGv6 https://t.co/BbacPTNGv6
  • @dirkzeelenberg Heeft onlangs een video geplaatst https://t.co/jn8BZrBMmX

Publicaties

  • Dirk Zeelenberg over succes Divorce en over ondernemerschap - 7 Ditches - Profile
    Bekijk publicatie

Boeken

Niet bepaald een succesverhaal

Weinig mensen kennen mijn hele verhaal. Ik heb het opgeschreven in dit...

Bestel

Ode aan de liefde

Ontroerende, hilarische en herkenbare verhalen over geluk in de liefde...

Bestel