Robert Doornbos als spreker inhuren

Robert Doornbos als spreker inhuren

Nederlands autocoureur

If things seem to be under control, you're not goin”

Biografie

Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport! Dit levert hem een schat aan levenservaringen op en een ongekend groot netwerk. Robert weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/- 400 man! En uiteindelijk draait alles om 1 coureur die in de auto zit, en hoe dat voelt weet Robert als geen ander.

Robert deelt ook op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media, ondernemen in het algemeen, ambassadeur zijn voor een merk etc. Of Robert nu met 360kph gemiddeld langs betonnen muren racet op de ovals in Amerika of hij pakt zijn rol als ambassadeur voor een sponsor/merk, hij beschouwt beide als presteren op top niveau! Maar ook over topsport, hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team? Kortom: deze man is van vele markten thuis, laat u verrassen!

Onderwerpen kunnen zijn: inspiratie, hoe bereik je de top op ondernemersgebied en/of sportief vlak. Wat is de overeenkomst tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam? Welke risico’s’ neem je en hoe schat je ze in op het circuit en op de zaak? Hoe ga je om met onverwachte situaties op het circuit en daarbuiten, en hoe anticipeer je hierop? Hoe belangrijk is de taakverdeling binnen een team en een bedrijf? Kun je als solist toch opereren binnen een team en samen succesvol zijn?

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Professioneel autocoureur, topsporter, Formule 1, Indycar, entrepreneur

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Italiaans

Tarief

Vanaf €3750,-

In te huren als

Spreker Presentator

Onderwerpen

Ondernemen Sport

Interview

Wat was je eerste baantje?

Pizzakoerier.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Toen ik mijn contract tekende als Formule 1 coureur!

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Anders, deze tijd vraagt om veranderingen.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ayrton Senna en mijn vader.

Wat weet niemand van je?

Dat ik ook langzaam kan rijden ;)

Twitter

  • @robertdoornboss Gefeliciteerd amigo!!! @kjeldnuis 🏆🍾#sportman #2018 👌🏻En de beste #F1 co-piloot op #ttcircuitassen 🏎🏁😉 https://t.co/5v97iRHiW2
  • @robertdoornboss Winter ❄️ #monaco🇮🇩 @ Monaco https://t.co/hnc3XaV38W
  • @robertdoornboss Good times 😉 edgar_377 #monaco🇮🇩 @ Cipriani Monte Carlo https://t.co/Y8jM5QYQUs
  • @robertdoornboss How do I fuel ⛽️ up this car??? #tesla 🔋 😂😂😂 @ Amsterdam Airport Schiphol https://t.co/4XBEN0okfQ
  • @robertdoornboss Aston Martin AM-RB 001 😍🔥🙌🏻 #Valkyrie #RedBullRacing #AstonMartin #V12 #1000hp 🚀 #F1 @ Monaco https://t.co/sRAJW1ngL6