Christian Kromme als spreker inhuren

Christian Kromme als spreker inhuren

Ondernemer en spreker op gebied van disruptieve innovatie, visie ontwikkeling en human centered design

Think big, start small!”

Biografie

Christian Kromme is een expert op het gebied van disruptieve technologie en de schrijver van het boek ‘Humanification - Go Digital, Stay Human’, een bestseller op Amazon. In dit boek gaat Christian dieper in op de fascinerende paralellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen zijn namelijk geen toeval... Het boek ‘Humanification’ helpt managers, ondernemers, en investeerders te anticiperen en navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol met disruptieve innovaties en exponentiële technologieën.

Waarom Christian als spreker inhuren?

Christian staat voor inspirerende keynotes met impact. Door zijn confronterende stijl kan hij zijn boodschap helder en energiek overbrengen. Daarbij biedt hij waardevolle en praktische inzichten aan het publiek en gaat hij altijd voor maatwerk presentaties. Omdat hij zelf tech-ondernemer is geweest weet hij dat praktische verhalen en voorbeelden van grote waarde zijn. Zo krijgt het publiek een inspirerend, helder en praktisch verhaal over onderwerpen die er echt toe doen.

Christian is tevens een ervaren Tech-ondernemer en spreker op het gebied van disruptieve innovatie. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van uiteenlopende trends en voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een massale macht verschuiving richting de consument.

In 2002 heeft Christian een eigen bureau (Artificial Industry) opgericht waarbij hij innovatieve start-ups faciliteerde voor grote namen als: Randstad, Essent, Endemol, Corio, EyeWorks, Pensioenfonds ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas en oa. de Rabobank. Christian heeft als directie adviseur aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spin-outs in compleet verschillende branches maar altijd gefocusseerd op het snijvlak tussen mens en technologie. Christian en zijn bureau hebben door de jaren heen meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor de innovatieve visie en mensgerichte aanpak, waaronder: SHELL LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Gouden Inhaak Award, Broos van Erp prijs en vele andere. Eind 2014 heeft Christian het bureau Artificial Industry verkocht aan een grote multinational en is hij zich meer gaan focussen op het geven van presentaties en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiële technologieën. Naast het spreken is Christian tevens nog betrokken als adviseur en bestuurder bij diverse serieuze disruptieve start-ups.

Een veranderende wereld

Hoe snel verandert de wereld nu echt? Wat is exponentiële technologie? Welke parallellen zijn er tussen biologie en technologie? Welke technologische trends komen eraan en wanneer moet ik welke technologie gaan gebruiken? Hoe maak ik mijn organisatie wendbaarder? Hoe kan ik de toekomst voorspellen om er vervolgens op te anticiperen? Hoe denk ik groot, maar start ik klein. Hoe word ik de Uber in mijn branche of sector? Op deze en vele andere innovatie vraagstukken geeft Christian Kromme tijdens zijn sessies antwoord.

Op openhartige, enthousiaste en inspirerende wijze spreekt Christian op uiteenlopende events en voor toonaangevende organisaties en bedrijven zoals: KPN, AkzoNobel, Exact, Buma Stemra, Europol, Bijenkorf, T-Mobile, Randstad, Financial Times, Intergamma, Nutricia en vele andere.

Wat kun je verwachten?

Christian is als spreker te boeken voor masterclasses, workshops, lezingen en inspiratie sessies. Zijn lezingen gaan over de impact van: Disruptieve Innovatie, Exponentiële Technologie, Kunstmatige Intelligentie en robotisering op ons leven, ons werk en onze samenleving. Ook geeft Christian branch gerichte lezingen over de toekomst van: gezondheidszorg, mobiliteit, onderwijs, organisaties, HR, productie, energie, logistiek, marketing, communicatie, events en vele andere.

 

Referenties:

'Lang geleden werkten mensen hun leven lang bij dezelfde baas. Deden hetzelfde werk. Geleidelijk aan veranderde dat en gingen mensen van baan veranderen. In deze tijd moeten mensen niet alleen van baan veranderen maar ook van beroep veranderen. Veel beroepen zullen verdwijnen, veel bedrijven zullen ophouden te bestaan. Alles als gevolg van de increasing technology. Christian kan bedrijven en mensen helpen hun voordeel te doen met de increasing technology en zo een dreiging te veranderen in een uitdaging. Immers iedere verandering biedt oneindig veel kansen.' - Vanad Group

‘Christian is een gepassioneerd spreker die op een verbluffende en inspirerende wijze laat zien wat er in onze samenleving gaande is, wat er in de toekomst staat te gebeuren en hoe wij hier mee om moeten gaan. Zeer motiverend!' –  Cisco Systems

'Christian Kromme legt op een heldere, geïnspireerde manier uit hoe de exponentiële groei van digitale rekenkracht voor onvoorziene technologische, economische en culturele veranderingen gaat zorgen. Iedere organisatie met de ambitie om over vijf jaar nog relevant te zijn doet er goed aan zijn verhaal serieus te nemen.' – Monnik

'Christian ademt innovatie. Vol passie en kennis weet hij zijn publiek uit te dagen om voorbij de iPhone te kijken. De grootste veranderingen op technologisch gebied gaan nog komen, je kan er maar beter op voorbereid zijn!' - NIVEL

'Tijdens een door Colliers International georganiseerde ontbijtsessie op de Provada 2016 heeft Christian Kromme 50 Young Professionals meegenomen in een rollercoaster vol met inspiratie, innovatie en nieuwe baanbrekende inzichten. Een krachtig en waardevol verhaal! Het heeft de bezoekers aan het denken gezet met veel enthousiaste en positieve reacties.’ – Colliers International

'De samenwerking met Christian Kromme hebben wij als zeer professioneel, zingevend, betrokken en uniek ervaren. De sessie was een enorm succes, 100 CFO's namen deel, ruim een uur lang was Christian inspirerend aan het woord, de zaal was muisstil en er was volledige aandacht. De reacties na afloop waren zeer lovend. Na afloop van de sessie nam Christian ruimschoots de tijd om vragen van bezoekers te beantwoorden. Wij kijken met bijzonder veel plezier en voldoening terug naar onze samenwerking met Christian, zijn professionaliteit, gedrevenheid, zeer gedegen voorbereiding en unieke overtuiging hebben ertoe bijgedragen dat onze organisatie zich op een unieke wijze heeft geprofileerd tijdens het "Top" event binnen de CFO doelgroep in Nederland.' - FinanceFactor

'I was very impressed by Christian, right from the first time we spoke by phone, subsequent dialogue, and final presentation. Christian was remarkably quick in understanding our needs and customizing his talk accordingly. The end result could not have been more on point, which was amazing considering how little time we had and how little he was briefed. 
His knowledge of exponential growth concepts coupled with his awareness of what is happening in various markets is remarkable and the end result is that Christian’s presentation was a thought provoking wake-up call and an inspiring call to action. 
I welcome further opportunities to work with Christian.'
- John Dunne, Halma p.l.c., Medical Sector Vice President

 

 

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Innovatie, Online Trends & E-business, Technologie, Digitale Disruptie, Lean Startup

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Panellid

Onderwerpen

Maatschappij Ondernemen Leiderschap Innovatie & Trends Technologie & ICT Strategie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Technisch medewerker bij fabrikant van high-end audio apparatuur, ik was toen 15 á 16 jaar oud.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

De verkoop van mijn bedrijf, want dit gaf me de vrijheid voor andere leuke activiteiten.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Technologie zal overal en altijd aanwezig zijn en zal veel natuurlijker gaan aanvoelen dan nu het geval is. Technologie zal naadloos gaan aansluiten op de behoeften en het gedrag mensen waardoor de adaptie van technologie enorm zal versnellen. Deze massale adaptie van technologie zal voor extreem ingrijpende en mooie veranderingen gaan zorgen in de maatschappij.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mensen met een sterke visie en het ook weten om te zetten in concrete actie, denk aan mensen als: Richard Branson, Steve Jobs, Elon Musk, Ricardo Semler en gelijknamigen.

Wat weet niemand van je?

Lang verhaal, heb je even de tijd?

Twitter

Boeken

Humanification

Imagine being able to spot the next big trend, or being able to predic...

Bestel