Sprekersdag G14 – Talk Christian Kromme

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Christian Kromme glimlachend in pak

Christian Kromme daagt organisaties en bedrijven uit om te denken als een surfer en helpt daarmee om disruptieve dreigingen te veranderen in disruptieve kansen.

“Er komt een vloedgolf aan technologische verandering op ons af!”

In 2011 heeft Christian een vrij unieke vinding gedaan. Tijdens de zoektocht naar zijn dochters gezondheid heeft Christian zeven unieke golf patronen ontdekt in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Deze zeven golfpatronen vormen tevens een blauwprint voor de disruptieve technologische trends die we vandaag de dag om ons heen zien, de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Dit geeft organisaties en bedrijven meer zekerheid naar de toekomst toe en daarmee een solide basis bij de vorming van langere termijn visies en strategieën.

In maart 2017 organiseerde het Genootschap voor Eventmanagers samen met G14 een sprekersdag. Verschillende sprekersbureaus werden uitgedaagd het podium te vullen met inspirerende sprekers. Ook het Sprekershuys was hierbij! Drie van onze huysgenoten, Bas Hoogland, Christian Kromme en Irene Koel gaven die dag een inspirerende lezing in een TedEx-achtige setting.

Meer informatie over Christian Kromme vind je hier.

Interesse in het boek Humanification van Christian? Bestel het boek hier!