Ga online en interactief!

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Marijke Roskam met Kaartjes in haar handen

Ga online en interactief!

Ga online en interactief!

Hoe kun jij in deze periode klanten, leden, achterban of andere geïnteresseerden informeren over actualiteiten en nodige kennis? Hoe organiseer je interactiviteit, behoud je betrokkenheid en vergroot je je bereik? Hoe zorg je ervoor dat mensen plezier houden in hun werk, als alles stil lijkt te staan? Ga online en interactief! In dit artikel vertelt huysgenoot en dagvoorzitter Marijke Roskam hoe.

Breng energie, kennis, sprekers, actualiteiten en mensen digitaal bij elkaar in een online seminar of talkshow. Verbind ál die werkkamers en keukentafels om ook in deze tijd koploper te zijn op het gebied van onderwijs, ondernemen of digitale overheid. Wees geen analoge afgelaster van allerlei bijeenkomsten, maar een digitale doorzetter.

Hoe dat werkt?

Vanuit onze speciaal gebouwde studio zenden we live uit. We, dat zijn wij met elkaar. Ik sta alleen in de studio, jij en de anderen zitten veilig thuis. Kijkers klikken op de link van de livestream en kunnen dan direct ook meedoen met polls en Q en A voor de sprekers. Die sprekers zitten in een digitale vergaderruimte via Zoom, samen met mij als moderator. De beelden worden op een aantrekkelijke manier in de eigen vormgeving in de uitzending gezet.

Sprekers kunnen een presentatie houden, nemen deel aan een panelsessie, of worden vanuit hun luie stoel geïnterviewd voor een College Tour. De livestream kan ook via de social media-kanalen van je organisatie bekeken worden.

Er is niets ingewikkelds aan. We testen een aantal dagen van tevoren de verbinding met de sprekers. Mocht men een laptop uit 1995 hebben, dan sturen we een - natuurlijk gedesinfecteerde - laptop met headset naar ze toe, volledig geprepareerd en klaar om direct met 1 link in te loggen. Kijkers kunnen met één druk op de knop kijken en vragen stellen.

Wanneer?

We kunnen ieder tijdstip van de dag uitzenden. Heb je veel werkende ouders in je doelgroep? Dan gaan we pas live als spitsuur voorbij is. Wil je een aandeelhoudersvergadering? Dan staan we in de ochtend klaar voor een beveiligde sessie. Kijkers kunnen de video ook altijd terug kijken.

Hoe ziet dat er uit?

Mooi, want we doen alles in jullie huisstijl én tone of voice. We bespreken met elkaar jullie doelstellingen en nemen gedetailleerd het draaiboek door.

Met wie doen jullie dat?

Zelf presenteer ik al jaren live programma's, congressen en webinars over ondernemen, zorg, de arbeidsmarkt, bouw en techniek, onderwijs, marketing, de financiële wereld en alles wat de wereld bezig houdt. MHB AV verzorgt voor partijen als Euronext, Heineken en TVM door het hele land techniek voor grote events en bijeenkomsten. WTC Leeuwarden host allerlei bijeenkomsten en vergaderingen, nu dus ook online in deze periode.

En wat kost dat?

3300 euro exclusief btw voor het gehele pakket per dag. We kunnen maximaal twee webinars per dag opnemen. Inhoudelijke voorbereiding, besprekingen met sprekers, techniek, studio, vormgeving, een draaiboek voor alle betrokkenen en uiteindelijk dus je live event zelf. Neem vrijblijvend contact met ons op over jullie sessie en wensen.

Voor ondernemers in grote nood en sociaal-maatschappelijke projecten willen we ons graag kosteloos inzetten, laat weten hoe we je kunnen helpen.
Blijf gezond, blijf thuis en blijf op de hoogte.