Deel dit artikel...

Renze Klamer presenteert spannend nieuw programma ‘Het Onbekende’

Christel Loggers

Christel Loggers

Renze Klamer poserend in blauw pak bij blauwe achtergrond

Huysgenoot Renze Klamer zal opnieuw de aandacht van kijkers trekken met zijn nieuwste programma ‘Het Onbekende’. Het spannende programma, dat vanavond in première gaat, belooft voor interessante, uitdagende en boeiende momenten te zorgen. In het programma worden veertien (bekende en onbekende) kandidaten verdeeld over een team dat de strijd met elkaar aangaat in de natuur van Slovenië. Renze zijn taak is om de kandidaten uit te dagen en een route te laten kiezen. Gaan ze voor het bekende of onbekende?

Renze op het onbekende pad

Renze, bekend om zijn boeiende presentatiestijl en zijn vermogen om diepgaande discussies te voeren, heeft al naam gemaakt in de Nederlandse televisie-industrie. Met zijn eerdere succesvolle programma’s zoals “Talkshow Renze” en ‘De Vooravond’ heeft Renze zich bewezen als een veelzijdige en getalenteerde presentator die in staat is om een breed scala aan onderwerpen aan te pakken, met ruimte voor een knipoog. Met ‘Het Onbekende’ slaat Renze een nieuwe richting in en stapt hij uit zijn comfortzone.

Het onbekende in je leven

Sprekend over de show, sprak hij zijn enthousiasme én spanning uit over het nieuwe programma en de insteek hiervan: “De gedachte achter het programma is dat je vaker mag kiezen voor het onbekende in je leven. Dit is iets waar ik persoonlijk ook achter sta.” Dit programma was voor Renze dan ook onbekend terrein. “‘Het Onbekende’ onderscheidt zich volledig van mijn eerdere shows. Het wordt namelijk niet live uitgezonden en is al een aantal maanden geleden opgenomen en afgerond. Daarnaast ben ik in deze rol geen presentator, maar spelleider. Iets wat ik overigens met veel plezier heb gedaan.”

Zit jij er klaar voor?

Met Renze aan het roer weten wij zeker dat het programma een succes wordt en een verfrissende toevoeging aan het Nederlandse televisielandschap zal zijn, die mensen met een nieuwsgierigheid naar het onbekende aanspreekt!

Het programma ‘Het Onbekende’ is vanaf vrijdag 12 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL4.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 27 juni, 14:54
Deel dit artikel...