Studio Werkspoor: dé opnamelocatie voor jouw online event of productie

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Studio werkspoor met tafel in het midden en roze en paars kleurig licht

Studio Tour: Studio Werkspoor 2022

Online events, webinars, podcast en meer

Studio Werkspoor is een opnamestudio voor online (interactieve) events, webinars, podcasts, e-learning, digitale presentaties en videoproducties. De studio is zo ingericht en uitgerust met high-end materialen, dat je direct live kunt met jouw verhaal. De studio heeft een modulaire set-up voor verschillende online formats, van een rondetafelgesprek en huiskamer-setting tot een presentatie met scherm of presentator met desk.

Pakketten

De klant kan kiezen uit drie pakketten waarin technische specificaties en ondersteuning zijn vastgelegd. Hiermee is de studio toegankelijk voor klanten die met één spreker en camera aan de slag willen, maar ook wanneer je met meer mensen een event wilt hosten. De studio is onder andere voorzien van drie camera’s, streaming, draadloze microfoons, verschillende beeldschermen en live chatfuncties. We denken graag met je mee. Heb je andere wensen? Een op maat offerte en studio indeling is natuurlijk ook mogelijk.

Expertise

Met onze ervaring in het organiseren van online (interactieve) events bieden we technische ondersteuning bij het faciliteren van jouw event, webinar of podcast. Daarnaast kunnen wij de professionele grafische vormgeving verzorgen van je online event, videoproductie of webinar in jouw huisstijl. Het is ook mogelijk om een showreel, aftermovie of compilatievideo te laten maken.

Locatie

De opnamestudio bevindt zich op een bijzondere locatie. De voormalige machinefabriek vormt het perfecte decor voor diverse fysieke evenementen en in de aangelegen studio van het Sprekershuys is nu dus ook een opnamestudio gebouwd. Studio Werkspoor is centraal gelegen in Utrecht en heeft een ruime parkeerplaats waar je kosteloos kunt parkeren.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en informatie over het huren van de studio? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website: https://studiowerkspoor.nl

3 manieren om je content te professionaliseren met een studio