Deel dit artikel...

Maak kennis met Shanna van Rooijen

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Shanna van Rooijen poserend in grijze blazer glimlachend

Shanna van Rooijen is werkzaam als Creative Marketeer bij Sprekershuys. In deze blog stelt ze zich aan je voor!

Wat vind je het leukste aan je werk?

Als Creative Marketeer ben ik bezig met veel verschillende activiteiten. Dit is ook meteen een van de leukste dingen aan mijn werk: de veelzijdigheid. De ene dag ben ik bezig met marketing voor Sprekershuys of Studio Werkspoor en de andere dag voor een spreker zelf. Geen dag is hetzelfde! Daarnaast vind ik het leuk om mijn creatieve ideeën om te zetten naar een strategisch plan en deze uit te voeren. Precies wat ik moet doen bij het Sprekershuys!

Welke skills wil je verbeteren?

Ik zou graag nog meer willen leren over neuromarketing en digital marketing. Ik heb de afgelopen maanden deze minors gevolgd op school. Het interesseerde mij direct en maakte me enthousiast over hoe ik deze ontwikkelingen kan gebruiken in mijn werk en wat dit allemaal kan betekenen!

Er is ook nog een andere skill die ik wil verbeteren: koken. Gelukkig heb ik een huisgenootje dat heerlijk kan koken maar op een gegeven moment moet ik toch echt zelf de pannen gaan gebruiken en eten niet laten aanbranden... Daarentegen kan ik wel weer heel goed bakken!

Wat is je favoriete land?

Een favoriet land heb ik niet, maar wel een favoriet plekje, namelijk Kiel in Duitsland. Ikzelf ben half Duits en heb hier (én nog steeds) heel veel tijd doorgebracht. Ik probeer minstens twee keer per jaar hiernaartoe te gaan. Het is echt mijn tweede thuis, ik ben hier opgegroeid met veel mooie herinneringen. Wanneer ik in Kiel ben ga ik graag naar het strand (als het weer het toelaat), loop ik over de gezellige Holtenauer Straße, bezoek ik de zeehondjes bij Seehundbecken en geniet ik van de heerlijke broodjes en cakejes van de bakker!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie, vriendinnen en hondje Moos. Ik probeer zoveel mogelijk tijd met hen te spenderen. Dit kan een strandwandeling zijn of gezellig thuis. Daarnaast ben ik ook dol op gamen. Van Mario tot Harry Potter, ik ben een fan!

Ik ga graag shoppen, naar festivals en concerten. Op dit moment staan James Bay en BLOF op mijn lijstje! Je kan me ook vaak vinden op het terrasje in de zon of juist languit op de bank kijkend naar TV. De series waar ik op dit moment geen genoeg van kan krijgen zijn Luther, The Night Agent en Daisy Jones & The Six!

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 25 april, 09:02
Deel dit artikel...