Zweethanden, snel praten of black-outs, herken jij dit?

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Pauline van Aken poserend in grijze blazer leunend tegen boom

Huysgenoot Pauline van Aken organiseert 26 mei en 6 oktober samen met het Sprekershuys het BenJijBoeiend Seminar! (link) Meld je nu aan!

BenJijBoeiend Seminar

Ook al spreek je voor een groep bekenden of collega’s, soms neemt angst toch ineens de overhand. Het komt veel voor: 75% van de mensen heeft er in enige vorm last van! Pauline van Aken leert je de ‘geheimen’ van een boeiende presentatie, waarbij je zelfvertrouwen en plezier ervaart!

BenJijBoeiend Seminar:
Huysgenoot Pauline van Aken organiseert 26 mei en 6 oktober samen met het Sprekershuys het BenJijBoeiend Seminar! (link) Meld je nu aan!

Het BenJijBoeiend Seminar is een laagdrempelige start, waar medewerkers inzichten opdoen en waar zij aan de slag gaan met hun wijze van communiceren en presenteren!

Presentatietrainingen:
Er wordt tegenwoordig steeds meer van medewerkers verwacht. Wanneer er iets fout gaat blijkt dat dit 9 van de 10 keer te maken heeft met communicatie. Effectieve communicatie, jezelf zichtbaar maken, je grenzen aangeven en zorgen dat je je echt gehoord en begrepen voelt, wordt dan ook steeds belangrijker.
Neem nu deel aan één van de trainingen van Pauline!

In een interview met Saskia van Huijgevoort, redacteur van RTL Z vertelt Pauline over: ‘Zo wordt een presentatie geven minder eng’. Lees hier het hele interview!

Pauline van Aken!
Pauline van Aken is communicatiedeskundige, presentatrice, stemprofessional en auteur van 5 boeken.

Communicatie is haar passie, stem haar specialisme en presenteren & trainen haar vak.

Pauline begeleidt onder meer radio- en tv-presentatoren, verslaggevers, ondernemers en executives, managers en woordvoerders uit het bedrijfsleven. Zo trainde en traint Pauline voor zenders als RTL4, SBS6, Veronica, Radio 538, Slam FM en Qmusic. Ook bedrijven zoals Oracle, Hema, ING, Wageningen UR, Rijkswaterstaat, Bjorn Borg, Nationale Postcode Loterij en Tommy Hilfiger maken graag gebruik van haar diensten.

Aanmelden
Wie weet kunnen we jou binnen het bedrijf ook van dienst zijn. Meld je aan voor het BenJijBoeiend Seminar of woon een training bij! Wanneer je interesse hebt, kun je mailen naar: maartje@sprekershuys.nl of bellen naar: 030 – 304 00 25.

Geschreven door: Pauline van Aken