Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen
Creativiteit&Inspiratie
Lifestyle&Health
Persoonlijk ontwikkeling
Cabaret en entertainment
Kunst & Cultuur
Innovatie & Trends
Zorg
Technologie & ICT
Prinsjesdag

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment
Zorg
Kunst & cultuur
Innovatie & Trends
Prinsjesdag
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 4.750

Biografie

Biografie

Emmelie Zipson (1977) is een veelgevraagd Nederlands-Engelse moderator, dagvoorzitter en presentatrice. Daarnaast is zij stem-actrice, zangeres, performance expert, trainer en moeder. Vanuit haar tomeloze energie en kleurrijke karakter zet zij een ervaring neer voor elk event of congres. Je wilt dat jouw event, congres of lancering een beleving is. Je wilt dat je boodschap gehoord wordt. Je wilt je doel bereiken. Dan zoek je een moderator, spreker of presentator die de juiste toon zet. Iemand die het publiek warm maakt met een aanstekelijk enthousiasme en jouw event naar het volgende level tilt. Emmelie helpt je door op zoek te gaan naar het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker. Ze zorgt dat je publiek geraakt wordt en je event betekenis krijgt. Vanuit haar theater- en televisie-achtergrond voelt ze zich enorm op haar gemak op het podium en helpt ze anderen om hetzelfde te doen. Vanuit haar brede podiumervaring weet ze hoe je tijdens een event de aandacht vasthoudt en positieve energie creëert. Ze besloot haar creativiteit en verbindingskracht in te zetten als moderator, presentator en interviewer.

Als moderator geeft Emmelie kleur aan je event, is ze breed inzetbaar, maar veel affiniteit met thema’s als: diversiteit, vrouwelijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en menselijk gedrag.

Ze denkt graag mee over hoe je een event neerzet waar nog lang over wordt nagepraat. Opdrachtgevers zijn o.a. ESPO (i.s.m Havenbedrijf Rotterdam), Erasmus Universiteit, The Next Women, Lean-in, Techleap, Metropole Orkest i.s.m. Lantaren Venster, Surfsara, presentaties voor o.a. DeGiro, Philips, The Selfmade Summit, livestreams ABN Amro met ondernemers, Jaarcongres Vrouwen met Impact, ING kick off event e.a.


Boek Emmelie Zipsonbij het Sprekershuys!

Emmelie Zipson is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, onderwijs, zorg en kunst & cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Emmelie Zipson boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
“It’s not what you say, but how you say it It’s not what you do, but how you do it!”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer