1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Lieke Lamb

Lieke Lamb is trendwatcher en houdt zich bezig met veranderingen binnen de maatschappij en de invloed daarvan. Lieke is een zeer ervaren allround spreker, die op een lichte manier zware issues aan kan snijden en met een nuchtere blik naar complexe zaken kan kijken. Ze weet innovatie en trends begrijpelijk te maken voor een breed publiek en om te zetten in groeikansen voor ondernemers, professionals en (toekomstige) trendsetters. Lieke Lamb is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Lieke Lamb

Over Lieke Lamb

Trendwatcher Lieke Lamb houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al jarenlang bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Ze deelt de inzichten met een breed publiek zodat ze de handvatten hebben om in te spelen op impactvolle trends en zo ook in de toekomst waarde kunnen toevoegen als bedrijf, professional of (toekomstige) trendsetter.


Trendwatcher

Als Innovatie Ambassadeur en TrendStrateeg volgt Lieke Lamb al 20 jaar technologische, sociale en economische trends op de voet. Naast het adviseren van het bedrijfsleven, de overheid, start-up’s en NGO’s is ze één van de meest gevraagde Trendanalisten en is ze een veelgevraagde expert in de media. Lieke is o.a. vaste gast bij Tijd voor Max, lid van de Advisory Board van Women in Tech NL, maakt zich hard voor meer tech-onderwijs, is gastdocent op Nyenrode (Strategic Leadership Program) en is samen met Richard Lamb oprichter van het Platform NederlandWerktDoor.TV. In al haar werk staat haar missie centraal: innovatie en trends begrijpelijk maken voor een breder publiek en het klaarstomen van de nieuwe generatie trendsetters.


Van spreker tot auteur

Lieke is TedX Speaker en vaste trend- en techexpert bij Omroep Max en verder bekend van WNL (Goedemorgen Nederland), SBS Shownieuws (Talpa Network) maar ook bijvoorbeeld bij EenVandaag en op de radio te horen bij BNR en ‘Ditishandig.nl’. Ook heeft ze columns geschreven voor onder andere Vrouw (Telegraaf), Libelle, Happy in Shape en nieuwsplatform MyJour. Daarnaast heeft Lieke het boek 'YourFuture!' geschreven, hét trendwatchers handboek. Het eerste exemplaar mocht in Het Torentje aangeboden aan onze Minister President Mark Rutte. Ze publiceert jaarlijks, samen met haar echtgenoot Richard, vanuit hun bedrijf 'Future Expertise Center' ‘de trendsverwachting’ voor komend jaar.

Lieke is een zeer ervaren allround spreker, die op een lichte manier zware issues aan kan snijden en met een nuchtere blik naar complexe zaken kan kijken. Tijdens haar lezingen deelt ze de invloed van digitale trends op verschillende sectoren, hoe bedrijven hier op in kunnen spelen en wat deze veranderingen betekenen voor ondernemers. Ze weet complexe materie begrijpelijk te maken voor het publiek, zorgt voor een interactieve sessie en een prettige sfeer op jouw event.


Boek Lieke Lamb bij het Sprekershuys!

Lieke Lamb is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, interviewer en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen als trends, innovatie, digitale media, lifestyle & health, ondernemerschap en feminisering. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Lieke Lamb boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lifestyle, Innovatie, Onderwijs, Trends, Techniek, Digitale media, Retail, Internet, Jeugd, Social Media

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3700

Sessies

Lezing Lieke Lamb - Trends

Al jaren gaat trendwachter Lieke mee in het vak. Lieke is mede-eigenaar van Trendwatcher.com // Future Expertise Center, dat zich richt op trends en innovaties. Lieke en haar echtgenoot Richard Lamb vormen samen hèt trendwatchers-duo van Nederland. Lieke houdt zich als trendwachter, spreker en columniste al jaren bezig met maatschappelijk veranderen en de invloed daarvan op verschillende sectoren en branches. Ze is een zeer ervaren allround spreker en weet op een lichte manier toch zware issues aan te snijden. Met haar nuchtere kijk op complexe zaken zet ze de zaal aan het denken. Veel gevraagde trendpresentaties zijn:

 • De TrendsVerwachting™ voor …
 • De Toekomst is allang begonnen
 • In drie kwartier 20 jaar vooruit
 • The Big 5: de 5 grootste trends die de toekomst en ook het heden bepalen

Naast lezingen over trends op het gebied van technologie, economie, lifestyle, retail, e-commerce en consumenten, richt ze haar blik ook heel specifiek op de trends rondom de feminisering van de maatschappij.

Lezing Lieke Lamb - Innovatie

Al ruim 20 jaar volgt Lieke Lamb als innovatie ambassadeur en trendstrateeg de technologische, sociale en economische trends op de voet in binnen- en buitenland. Naast dat Lieke bedrijven en politiek adviseert, trajecten begeleidt en toekomstvisie schrijft, spreekt zij graag op je event als trendwatcher.

Haar keynote kan zowel in het Nederlands als het Engels gegeven worden. Lieke weet haar lezing over de enorme transitie en digitale revolutie altijd op een zeer sprankelende manier over te brengen naar de zaal. "De digitale revolutie is iets wat allang geen toekomst muziek meer is, maar waar wij al midden in zitten". Ze gaat tijdens deze lezing dieper in op vragen als: 'hoe ben je goed voorbereid op de toekomst zonder het heden uit het oog te verliezen?' en 'hoe krijg je iedereen mee naar de volgende fase?'. Angst en weerstand bij verandering zijn niet nieuw. Van welke innovaties uit het verleden kunnen we leren? Wat zijn de factoren die implementatie van een innovatie in de weg kunnen zitten? Waar hou je rekening mee als je een product of dienst succesvol wil laten landen? Lieke geeft de zaal direct praktische tips en handvatten mee om aan de slag te gaan na het event!

Dagvoorzitter Lieke Lamb

Lieke is niet alleen een veel gevraagde spreker op het gebied van trendwachting, ook als dagvoorzitter wordt zij vaak ingezet op zakelijke events. Vooral voor events op het gebied van verandering, trends en innovatie is Lieke een zeer geschikte dagvoorzitter. Lieke vraagt door, is scherp en heeft zelf ook de nodige kennis om helemaal in jouw event te kunnen duiken. Daarbij is ze een sprankelende en charmante vrouw en weet ze de zaal op een professionele maar nonchalante manier in de dag mee te nemen.

Om evenwicht te bewaren moet je niet te veel naar je voeten, maar naar het einddoel kijken

'Lieke Lamb: Docenten, ga als een gek bijscholen'

Lieke Lamb over bevrijdingsdag - Tijd Voor MAX - Omroep MAX - NPO1

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.