Aanvullende video's

Versterk het effect van de webinar of online sessie, door voorafgaand of juist na het evenement nog een extra video te delen met het publiek.

Video is een uitstekende manier om de impact van je online event enorm te vergroten. Zowel voorafgaand aan het online event, als erna. De invulling van deze video’s is helemaal aan jou. Je kunt denken aan een opgenomen video van de spreker die vooraf alvast uitlegt wat hij gaat vertellen. Zo is je publiek goed voorbereid en blijft de inhoud beter hangen. Ná het event kan de spreker in gesprek gaan met de dagvoorzitter óf iemand uit jouw bedrijf om na te praten of bepaalde dingen nog eens te herhalen. Je kunt er ook voor kiezen dat de spreker bepaalde onderwerpen verder toelicht om zo meer diepgang te creëren. Alles is mogelijk!

Is een video niet het 'extraatje' wat je zoekt? Denk ook eens aan de toevoeging van een e-book, online workshop, podcast of extra vragenronde. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw event naar een hoger level te tillen en er een onvergetelijke ervaring van te maken!