Event registratie

Hoe nodig je je bezoekers uit, hoe krijgen zij de juiste link en hoe registreer je het event? Er zijn veel mogelijkheden en wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Registratie voor een event is een niet te missen onderdeel. Veel belangrijker dan je in eerste instantie zou denken. Bij een fysiek evenement zie je immers hoeveel mensen er aanwezig zijn, online heb je hier (veel minder) zicht op. Tenzij je zorgt voor een goede registratie, waardoor je weet hoeveel mensen je kunt verwachten en kunt monitoren of je alle bezoekers ook vast weet te houden. Een partner waar wij graag mee samenwerken is Momice. Zij zijn expert op dit gebied en hebben een prachtig systeem ontwikkeld wat je kunt inzetten voor de registratie én de uitnodigingen.

Voor de juiste uitnodiging is de vraag: betreft het een besloten evenement, of is jouw evenement vrij toegankelijk voor iedereen? Als het om een besloten evenement gaat, wil je ervoor zorgen dat mensen een beveiligde omgeving betreden op het moment dat zij het online event bezoeken. Voorafgaand verzamel je alle informatie voor het event en deze deel je in de uitnodiging.

  • Ga je voor een open of een besloten registratie?
  • Mogen mensen een introducé meenemen?
  • Is er een reservelijst?

Meer weten over online events?

Wij helpen je graag verder

Check hier alle mogelijkheden!