Go online!

Online is dé manier om je evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen door te laten gaan en kennis en inspiratie te blijven delen met elkaar.

Fysieke evenementen gaan nog even niet door. Dat betekent niet dat er helemaal geen evenementen meer georganiseerd kunnen worden. Go online! Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het organiseren van een online seminar tot online vergaderen. Daarbij kun je alles vinden van de technische benodigdheden en de online software die je kunt gebruiken.

Er zijn veel mogelijkheden en programma's om jouw event online op te zetten. Voor veel mensen zal een online event organiseren of bijwonen nieuw zien. Daarom maken we je wegwijs en het digitale doolhof.

Online evenementen

We hebben vijf soorten evenementen uitgewerkt die online gewoon door kunnen gaan. Hoe? We leggen het je uit!

Ledenvergadering en inspiratiesessie. Vergaderen kan online gewoon doorgaan. Een dagvoorzitter kan de online vergadering perfect leiden zodat alles besproken wordt en het doel van de vergadering behaald wordt. Op een efficiënte manier.

Een inspiratiesessie kan door een online door de inspirerende en motiverende spreker worden gegeven. Elk onderwerp is mogelijk en kan op maat worden gegeven.

Gesprekssessies met dagvoorzitter en spreker(s). Wat je van een fysiek evenement gewend bent maar dan op jouw beeldscherm. De dagvoorzitter leidt het event en sprekers komen allemaal aan bod om hun inspirerende verhaal te vertellen. In gesprek gaan met elkaar of een Q&A is online geen probleem.

Webinar. Van de inspirerende spreker op het podium naar de spreker op jouw beeldscherm. De boodschap kan nog steeds worden overgebracht. Maar hoe organiseer je een online webinar en wat heb je nodig bij het organiseren van een online webinar?

Groot event met subsessies. Stond er een groot event op de planning met vele motiverende sprekers en veel bezoekers? Dat kan gewoon doorgaan! Gewoon met plenaire sessies én subsessies.

Podcast. Wat is een podcast en hoe werkt een podcast online? Bij een podcast kan het een verhaal worden verteld en is op elk moment terug te luisteren.

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn er extra online mogelijkheden om het online event langer te laten duren dan één moment. Kijk hier voor extra online mogelijkheden die er voor zorgen dat je bezoekers nog meer geïnspireerd en gemotiveerd raken en je de impact van je event vergroot.

Sprekers & Dagvoorzitters

Elke spreker en dagvoorzitter heeft zijn of haar eigen expertise, passend bij elk onderwerp. Alle sprekers passen hun verhaal aan naar de huidige situatie. Zo is het verhaal altijd relevant en kun je er direct mee aan de slag. Denk aan een sessie van Erik Scherder over gezondheid en hoe je daarvoor zorgt in onze huidige situatie.

Of denk bijvoorbeeld aan Steven van Belleghem. Hij geeft sessies over klantgerichtheid van de toekomst. Zoek je meer naar een ondernemersverhaal? Dan kan Arko van Brakel jou goed verder helpen. Wij helpen je graag met de juiste sprekers boeken voor jouw webinar!

Heb je hulp nodig bij het organiseren van jouw (online) event>

Neem contact met ons op!