Deel dit artikel...

Pauline de Wilde: "Laat jezelf zien en pak de regie!"

Christel Loggers

Christel Loggers

Pauline aan het praten bewegend met handen in rode blazer met oranje licht op achtergrond

Tijdens EventSummit 2024 maakte Pauline de Wilde, bekend als spreker, dagvoorzitter, en presentatiecoach, indruk met haar lezing over jezelf laten zien. Met haar krachtige boodschap "Laat jezelf zien en pak de regie!", benadrukte Pauline het belang van zelfexpressie, verantwoordelijkheid nemen en het lef om werkelijk te schitteren.

Pauline's benadering is uniek: ze combineert haar uitgebreide ervaring in de media met persoonlijke inzichten om te benadrukken hoe essentieel het is om authentiek te zijn. In deze video deelt ze haar visie en methodes om niet alleen jezelf te presenteren, maar ook om een blijvende indruk achter te laten bij je publiek. Haar verhaal is een bron van inspiratie voor iedereen die het podium wil betreden met zelfvertrouwen en impact.

Bekijk de video en laat je inspireren door Pauline's visie op zelfregie, moed en het tonen van je ware zelf. Het is een essentiële kijk voor iedereen die klaar is om zijn of haar verhaal op een authentieke manier met de wereld te delen.

Pauline de Wilde aan het spreken met tekst 'lef om jezelf te laten zien Pauline de Wilde'
...

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 22 april, 14:55
Deel dit artikel...