Steven van Belleghem 'The Offer You Can't Refuse'

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Steven van Belleghem in blauwe trui zittend op de bank

The offer you can't refuse: een klantgerichte toekomst waarbij bedrijven investeren om digitale, empathische en maatschappelijke meerwaarde te bouwen.

Wie is Steven van Belleghem?

Steven van Belleghem is bestseller auteur, professor, ondernemer, topspreker en globetrotter. Hij reist de hele wereld over om de allerlaatste trends in ‘digitale klantrelaties’ te spotten. Hij vertaalt digitale trends naar concrete strategieën en inzichten voor bedrijven. Hij is auteur van twee internationale bestsellers, is parttime marketing professor en is een veelgevraagd spreker.

The Offer You Can't Refuse

Het boek 'The offer you can"t refuse' verwijst naar een zeer bekende tv-serie, genaamd 'The Godfather'. Stel, je kunt dromen over een perfect aanbod voor een klant . Wat zouden de verschillende componenten zijn die je daarvoor nodig hebt? Of als je een product hebt verkocht: wat heb je nodig deze dagen om ervoor te zorgen dat mensen het leuk zullen vinden en je hun barrières wegneemt? Hier komt de titel van het boek vandaan.

Andere wending

Steven van Belleghem was voornemens om dit boek te schrijven tijdens zijn reizen naar Kuala Lumpur, Australië en Panama. Helaas doordat er op dat moment een lockdown werd aangekondigd vanwege COVID-19 werden deze reizen geannuleerd en moest hij zijn boek verder schrijven in Knesselare, België. Vanwege de lockdown ontving Steven veel input en merkte hij dat de digitale wereld een steeds grotere en belangrijkere rol zou gaan aannemen in ons leven. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat zijn boek een andere inhoud heeft gekregen dan als hij zijn reis toch had kunnen voortzetten.

Leuk feitje: elke keer wanneer Steven een hoofdstuk heeft geschreven stuurt naar het ter controle naar zijn vrouw Evi en zijn vader. Zij geven vervolgens hun eerlijke feedback.

Dilemma's

Netflix of Streams?
Streams

Wandeltocht of culinaire vakantie?
Wandeltocht

San Fransisco of Knesselare?
San Fransisco

De klimaatverandering aanpakken of een coronavaccin uitvinden?
Klimaatverandering aanpakken

Wil je werken voor een start-up of een grote multinational?
Start-up

Wil je meer weten over Steven van Belleghem? Bekijk hier zijn sprekersprofiel!