Deel dit artikel...

Maak kennis met Suzanne Munter

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Suzanne Munter lachend in witte blouse

Wat een voorrecht dat ik in deze onwerkelijke tijd, waarin Corona trending topic is en grote impact heeft op hoe we werken en samenleven, aan de slag kan bij Sprekershuys, een fantastisch mooi bedrijf!

Even voorstellen...

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de NHTV als Event Manager. Altijd al die droom gehad om op reis te gaan, dus heb ik mijn rugzak gepakt en ben vertrokken. Het was een reis naar het onbekende, Zuid Amerika, met slechts een globale route in mijn hoofd. Zeven maanden lang heb ik genoten van prachtige natuur (gletsjers, vulkanen, woestijnen, oerwoud, palmstranden) en van kleurrijke culturen die hun oorsprong vinden bij de indianen en de inca's. Het was een onvergetelijke ervaring en een prachtig avontuur waarin ik nieuwe vriendschappen heb gesloten. Soms droom ik nog even terug naar deze mooie reis.

Ik heb een grote passie voor (het mede-organiseren van) evenementen. De schakel zijn tussen de verschillende partijen, verbinden en inspireren, het zien 'groeien' van een event in de voorbereidingen en uiteindelijk het event zelf met een tevreden opdrachtgever, daar word ik ontzettend blij van. Mezelf verder ontwikkelen en groeien op het gebied van projectmanagement en communicatie is mijn doel.

Naast dat ik ervan hou om hard te werken, ga ik twee à drie keer in de week waterpoloën. Van jongs af aan beoefen ik deze sport al en als ik een potje mag spelen voel ik mij als een vis in het water. Als ik niet fanatiek sport dan plof ik graag 'nu het even niet anders kan' op de bank met vrienden onder het genot van een lekker glas wijn en een kaasplankje.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 26 juli, 11:30
Deel dit artikel...