Online event organisatie van A tot Z

Online events, virtual events en webinars. Door de huidige situatie is de manier waarop we evenementen organiseren veranderd. Maar laten we ons hierdoor beperken? Zeker niet! We innoveren. Kijk met ons mee wat er mogelijk is voor jou en laat je adviseren en begeleiden door het Sprekershuys. Wij helpen je de juiste (technische) partijen te vinden voor jouw online event!

Waarom zou je een online event of webinar samen met ons organiseren?

Online events zijn onderdeel van de toekomst. Wij zien dit als een kans. Voor interne en externe corporate communicatie. Een krachtige en effectieve manier om jouw boodschap over te brengen bij het publiek. We zien online events en webinars als een blijvende waardevolle toevoeging die naast fysieke events onderdeel zouden moeten blijven van een communicatietraject. Mits goed uitgedacht, opgezet en uitgevoerd natuurlijk!

Elk stapje in het traject is van belang. En daar denkt het Sprekershuys graag over mee! De afgelopen maanden hebben we actief en grondig onderzoek gedaan naar alle (technische) mogelijkheden en partijen die nodig zijn bij het organiseren van een online event.

"Samen maken we het online event of webinar interactief en zorgen we voor impact."


Het is onze complete aanpak die daadwerkelijk verandering teweegbrengt voor jou, jouw organisatie en het publiek. Klaar voor impact zowel fysiek als online? Neem dan contact op!

Online event en webinar organisatie van begin tot eind - technische partijen

Waarom ondersteuning door het Sprekershuys?

  • Begeleiding en advies bij de keuze voor technische partijen en locatie van A tot Z
  • Volledige ontzorging bij de communicatie tussen verschillende technische partijen; streaming, interactieve software, registratie, audio, video en locatie
  • We leveren videocontent op jouw event of organisatie afgestemd, passend bij de boodschap, doelstelling & het (online) event
  • Samen maken we het online event interactief en adviseren we bij iedere stap
  • We maken de beste match tussen sprekers, dagvoorzitter en inhoud
  • We kijken samen naar de boodschap en denken mee over de invulling van jouw contentstrategie
Anouk verbinder & marketing manager Sprekershuys (1)
Wij helpen je graag met een creatieve kijk op jouw online event concept.
Sprekershuys team Advies nodig A

Advies nodig?

Organiseer je een online event of wil je meer informatie over onze dienst? Neem dan contact op!

Contact opnemen