1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Keynote spreker

Jesse van Doren

Jesse van Doren is keynote spreker over innovatie, (online) marketing en technologie. Hij spreekt jaarlijks voor tientallen (internationale) organisaties en overheden over Voice, 5G, Robotisering, Cyber Security, Internet of Things, AI en andere trends in ondernemerschap, leiderschap en marketing. Jesse van Doren is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Jesse van Doren

Over Jesse van Doren

Jesse van Doren is een jonge ondernemer, innovator en keynote spreker. Voor multinationals, overheden en het MKB waar hij spreekt over AI, Big Data, design, innovatie, trends en verandermanagement. Hij deelt zijn visie op communities en vertaalt de belangrijkste ontwikkelingen naar concrete adviezen voor de organisaties waarvoor hij spreekt en werkt. Bovendien bracht hij de Hackaton succesvol naar Nederland en organiseerde hij die voor tientallen organisaties en grote evenementen.


Trendwatcher en futuroloog

Jesse staat bekend als whizzkid die al op jonge leeftijd werd uitgeroepen tot Meest Beloftevolle Ondernemer. Hij experimenteert, houdt de trends nauwlettend in de gaten en wordt regelmatig gevraagd als futuroloog. Als spreker, voor internationale organisaties en de media. Onder andere NRC, Newsweek, Adformatie en De Volkskrant interviewen hem regelmatig in die rol.


Jesse als spreker

Bedrijven en overheden waarvoor Jesse spreekt noemen hem scherp, inhoudelijk geweldig voorbereid, ontspannen en grappig, dankzij de belangrijke knipoog op de juiste momenten. Hij heeft een unieke stijl als keynote spreker, dankzij zijn uitgebreide (internationale) ervaring voor organisaties zoals Google, ING, Ahold, Sony, Microsoft, Unilever, KPN, KPMG, BMW, Smurfit Kappa en de Gemeente Rotterdam. Hij richtte al op 11-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf op, bouwde met Tomorrow aan communities vol inspirerende ondernemers in meer dan 20 landen en bereikt via social media meer dan 3 miljoen volgers.


Boek Jesse van Doren bij het Sprekershuys!

Jesse van Doren is te boeken als spreker bij het Sprekershuys. Hij is als trendwatcher en futuroloog expert op het gebied van technologie en innovatie van de toekomst. Hij spreekt o.a. over ondernemen, Big Data, Growth Hacking, Smart City, AI, Internet of Things en marketing. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jesse van Doren boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Big Data, Kunstmatige Intelligentie, Internet of Things, Marketing, Growth Hacking, Smart Cities, AI, Design

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Lezing Jesse van Doren over innovatie en technologie

Jesse van Doren is enthousiast over de toekomst en nieuwe technologieën. Hij bevindt zich in het middelpunt van de technologiehausse. Op 11jarige leeftijd richtte hij zijn eerste 'innovatiebedrijf' op, waarnaar hij voor zowel grote als kleinere organisatie is gaan werken. Jesse is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van thema's als: Internet of Things, Smart City, Datagedreven Marketing, Big Data, Ecommerce, Artificial Intelligence, Voice, 5G, Blockchain, Security, Smart Grids en Autonomie op de werkvloer. Als jonge enthousiaste ondernemer, krijgt hij bij veel bedrijven een 'kijkje in de keuken'. Doordat Jesse van zoveel onderwerpen verstand heeft, maakt dit dat Jesse een veelgevraagd spreker is, omdat hij grote trends weet te vertalen naar praktische voorbeelden hoe dit jouw organisatie kan raken. Jesse vindt het leuk om niet te alleen te praten over de toekomst, maar vooral er zelf ook aan mee te werken. In het Digitale Tijdperk gaat alles sneller. We moeten op de bal spelen. Silo’s afbreken. Plannenmakerij minimaliseren. Maar vooral doen en leren. Fouten durven maken. Dat probeert hij keer op keer ook zijn opdrachtgevers duidelijk te maken en met succes! inmiddels heeft hij voor meer dan 350 organisaties gewerkt in tal van verschillende sectoren en is hij een graag geziene gast bij bedrijven als Google en Microsoft, ook Nederlandse ministeries weten hem maar al te graag te vinden voor zijn advies.

Workshop Jesse van Doren: organiseer een hackathon

Je wilt vooruit met jouw bedrijf, dus je zoekt steeds naar nieuwe innovaties. Hoe motiveer, inspireer en activeer je jouw medewerkers om gezamenlijk aan the next big thing te werken? Denk verder dan luisteren naar een lezing, door met een hackathon daadwerkelijk actief aan de slag te gaan.

Vier doelstellingen om te innoveren

Het hackathon-event is in principe geschikt voor iedere innovatieve doelstelling. Veel organisaties innoveren richting deze vier doelen:

- Talent scouting
- Teambuilding
- Externe kennis omarmen
- Pressure cooker voor innovatie

Wil je een hackathon organiseren? Samen met onze partner Hackathonopmaat.nl helpen we je graag om deze te organiseren. Het is dé methode om een uitdaging die er al ligt op een andere manier aan te pakken. Breng teams samen of laat medewerkers op een vernieuwende en verrassende wijze met elkaar samenwerken.

Zo helpen we je vanaf de gestelde doelstelling tot en met de goodiebag, met alles wat er belangrijk is om een succesvolle hackathon te organiseren.

Lezing Jesse van Doren over Growth Hacking

Jesse van Doren is meerdere malen bekroond tot ‘meest beloftevolle ondernemer’ van Nederland. De specialisatie van Jesse liggen op meerdere vlakken maar één van zijn specialisaties is growth hacking. Als growth hacker adviseert Jesse bedrijven en ondernemers hoe ze snel meer groei kunnen behalen door slimme marketing processen te implementeren. Jesse neemt marketingstrategieën voor zowel grote als kleine ondernemingen onder de loep en adviseert bedrijven rondom innovatie en de organisatiestrategieën van de toekomst. Jesse is daarnaast zeer betrokken bij zijn publiek en deelt graag zijn eigen ervaringen. Wil je een jonge ambitieuze spreker die jou alle ins en outs kan vertellen over growth hacking dan zit je bij Jesse aan het juiste adres. Jesse van Doren is initiator van de eerste World Hackaton Day waar hij de 500 meest talentvolle jongeren wereldwijd bij elkaar bracht. Gedurende de 24 uurs hackaton werkten de 500 internationale jongeren aan viral web applicaties, sociale campagnes en mobiele apps om aan te tonen wat jonge ambitueze mensen kunnen bieden in internationale samenwerkingen.

Lezing Jesse van Doren over netwerken

Jesse van Doren is al vanaf jongs af aan geïnspireerd door het internet, social media en alle innovaties die plaatsvinden op het gebied van online netwerken. 'Je netwerken is namelijk zoveel groter dan alleen de mensen uit je eigen omgeving', aldus Jesse. Je netwerk kan wereldwijd zitten! Jesse heeft door het internet in meer dan 20 landen contacten opgebouwd en heeft nu vrienden en kennissen wereldwijd. Zelf komt Jesse van oorsprong uit klein dorpje genaamd Geervliet, maar al heel snel was hij benieuwd naar wat er nog meer in de wereld was. Op internet zocht hij nieuwe contacten en bracht deze contacten ook weer met elkaar in contact. Kennis en passies moeten namelijk gedeeld worden. Toen Jesse 13 jaar oud was wilde hij geen bijbaantje in de supermarkt maar zijn passie gaan verwezenlijken en dit deed hij door de stoute schoenen aan te trekken en gewoon weg te gaan beginnen. Met dertien jaar oud mailde Jesse al grote SEO's om hen te gaan vertellen wat zij beter konden doen in zijn ogen. Niet iedereen nam met zijn dertien jaar serieus destijds. Daarom is zelf aan de slag gegaan. Hij is mensen van over de hele wereld aan elkaar gaan verbinden en al snel leerde hij alle ins en outs kennen van social media. Wil je alles weten over social media en het verbinden van je netwerk? Jesse van Doren is jong, fris en ambitieus en spreekt graag over zijn passie! Jesse is de oprichter van Tomorrow, een wereldwijde community waarmee duizenden ondernemers uit 20 landen met elkaar kunnen discussiëren en samenwerken om het ondernemerschap in hun eigen land te bevorderen. Hij is constant op zoek naar nieuwe kansen, in de tvserie 'Jesse zoekt Uitblinkers', reisde hij door heel het land om de snelstgroeiende bedrijven in Nederland te interviewen en te ontdekken wat hen zo succesvol maakt.

Workshop Design Thinking van Jesse van Doren

Design Thinking is een tool die ingezet wordt om problemen op te lossen. Bij Design Thinking ga je na wat de huidige situatie is en vanuit daar werk je naar een gewenste situatie toe. Om bij je gewenste situatie te komen moet je stappen ondernemen en daarvoor is Design Thinking een zeer geschikte methode. Wil jij graag aan de hand van Design Thinking een probleem oplossen? Dan zit je bij Jesse van Doren goed. Jesse helpt jou graag verder om te kijken naar mogelijkheden en is probleemoplossend ingesteld. Aan de hand van een passende workshop laat Jesse de mogelijkheden zien en zul je met een frisse en vernieuwende blik naar huis gaan. Jesse van Doren is mede oprichter van MadeForm (mensgerichte ontwerp en ontwikkelstudio). Jesse geeft met dit bedrijf vorm en inhoud aan de waarden en idealen van jouw bedrijf door complexiteit om te zetten in eenvoud en grote bruikbaarheid. In dit bedrijf heeft hij kennis opgedaan over Design Thinking en deze kennis en ervaring neemt Jesse mee naar de workshops voor jouw evenement.

Workshop Jesse van Doren: Organiseer een Dragon's Den in je business

Lijkt het je leuk om een Dragon’s Den sessie te organiseren in jouw organisatie? Wil je jouw team inspireren, de time to market verkorten en oude patronen doorbreken of gewoon goede nieuwe ideeën opdoen waar jouw organisatie verder mee kan?

In deze workshop verzorgt Jesse van Doren op maat gemaakte Dragon’s Den sessies.

Welke voordelen levert deze sessie op?
Een Dragon’s Den-sessie waarbij de Design Thinking Methode aan ten grondslag ligt motiveert medewerkers om actief met elkaar aan de slag te gaan. Dat levert een aantal waardevolle voordelen op:

- Ideeën en inspiratie
- Kortere time to market
- Oude patronen doorbreken
- Talent- en teambuilding

Zoek je een manier om vanaf scratch zoveel mogelijk verfrissende ideeën te genereren? Omarm Design Thinking en organiseer een Dragon’s Den samen met onze partner Designthinkingmethode.nl. Zo vind je oplossingen om interne processen te verbeteren en om bijvoorbeeld de klant- en gebruiksvriendelijkheid binnen jouw organisatie te verhogen.

Innovatie is vooruitgang.

TEDxYouth 2015 - Jesse van Doren

Toekomstdenkers Jesse van Doren en Adjiedj Bakas over het nieuwe normaal

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.