1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is een van de vaste presentatoren van Goedemorgen Nederland op NPO1. Ze brengt kijkers op de hoogte van het laatste nieuws en interviewt politici en deskundigen over veiligheid, politiek, maatschappij, economie en entertainment. Voor ze de overstap maakte naar Omroep WNL werkte Maaike voor Hart van Nederland en schreef ze als freelancer voor onder andere Spits en Nieuwe Revu. Door middel van haar werk maakt ze actualiteiten bespreekbaar en weet ze vol enthousiasme het publiek te bewegen. Maaike Timmerman is te boeken als dagvoorzitter en presentatrice bij het Sprekershuys.

...Maaike Timmerman

Over Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is als dagvoorzitter en presentatrice open, betrokken en enthousiast. Ze maakt van actualiteiten een boeiend gesprek waarbij ze zowel de gasten als het publiek uitnodigt om uitgangspunten uit te wisselen. Ze maakt ruimte voor dialoog, weet de aandacht van het publiek vast te houden en doet dit met een gezonde dosis humor.


Ervaring

Na het Atheneum te hebben afgerond ging Maaike Timmerman naar de School voor Journalistiek in Utrecht. Voor ze de overstap maakte naar Omroep WNL werkte Maaike voor Hart van Nederland en schreef ze als freelancer voor onder andere Spits en Nieuwe Revu. Bij WNL heeft Maaike jarenlang gewerkt als (live)-verslaggeefster, daarnaast presenteerde ze regelmatig het nieuws bij RTV Noord-Holland. In 2019 schreef Maaike zomercolumns in Vrouw van De Telegraaf.


Presentatrice

Maaike Timmerman is een van de vaste presentatoren van Goedemorgen Nederland Op NPO1. Ze brengt de kijkers op de hoogte van het laatste nieuws en interviewt politici en deskundigen over veiligheid, politiek, maatschappij, economie en entertainment. In 2019 werd Maaike genomineerd voor de Sonja Barend Award voor haar kritische interview met DENK-voorman Kuzu. AD-columnist Angela de Jong tipte om Maaike in de gaten te houden.


Naast haar televisiewerk valt Maaike af en toe in als presentator van het debatprogramma WNL Opiniemakers op NPO Radio1. Als programmamaker stond ze aan de wieg van het documentaireprogramma Zaak van je Leven (NPO2) waarin rechercheurs terugblikken op moordzaken.


Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter weet Maaike het publiek vol enthousiasme, betrokkenheid en een gezonde dosis humor op gang te krijgen. Ze maakt van actualiteiten een boeiend gesprek waarbij verschillende uitgangspunten uitgewisseld worden. Daar maakt ze ruimte voor, want door in gesprek te blijven bouwen we aan een beter morgen.


Boek Maaike Timmerman bij het Sprekershuys!

Maaike Timmerman is te boeken als dagvoorzitter en presentactrice en is expert op het gebied van journalistiek, politiek, televisie & radio en mens & maatschappij. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Maaike Timmerman boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Radio, Presenteren, Journalistiek, Televisie

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Maaike Timmerman Dagvoorzitterschap

Maaike Timmerman vertelt haar kijkers over het laatste nieuws en interviewt politici en deskundigen over veiligheid, politiek, maatschappij, economie en entertainment. In 2019 werd Maaike genomineerd voor de Sonja Barend Award voor haar kritische interview met DENK-voorman Kuzu.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.