1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & debatleider

Manu van Kersbergen

Met zijn wetenschappelijke en antropologische achtergrond is dagvoorzitter Manu van Kersbergen gefocust op het delen van inspirerende verhalen tijdens conferenties, bijeenkomsten, en evenementen. Manu streeft naar een natuurlijke verbondenheid met het verhaal, zodat hij het authentiek kan overbrengen. Zijn energie, kennis en empathie zorgen ervoor dat hij evenementen tot leven brengt en een blijvende impact achterlaat. Manu is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Manu van Kersbergen

Over Manu van Kersbergen

Manu van Kersbergen is een creatieve duizendpoot, muzikant, schrijver en presentator. Het muzikale werk van Manu wordt geroemd voor de tekstuele inhoud en de samenwerking met vele instrumentalisten. Zijn muziek voerde hem door de jaren heen langs vele podia in Nederland, waaronder Lowlands, Paradiso en The Hague Jazz. Radio SPOKEN

Naast zijn muzikale zoektocht, ontwikkelde Manu het radioformat SPOKEN dat hij vijf jaar presenteerde bij de landelijke radiozender FunX. Tevens ontwikkelde hij in 2017 het format SPOKEN WORD SESSIES i.s.m. Omroep Human. Voor dit televisieformat brengt Manu verschillende schrijvers, woordkunstenaars en muzikanten samen om tot uitdagende kruisbestuivingen te komen. Met een wetenschappelijke achtergrond als antropoloog en een groeiende interesse in media, werd Manu in 2012 gevraagd als hoofdredacteur van Neerlands oudste online jongerenmagazine Spunk. Van daaruit kwam hij in contact met VICE, waarvoor hij ook een aantal korte documentaires regisseerde.Manu als dagvoorzitter, debatleider en presentator

Tot op de dag van vandaag geeft Manu nog geregeld optredens en wordt hij ook veel gevraagd voor het leiden van debatten presentaties en conferenties met een culturele focus, zoals Eursonic Noorderslag en No Man’s Land. Manu ontwikkelt voor veel van deze congressen ook geregeld de programma-inhoud. In samenwerking met goede vriend en collega Derek Otte werd Uitgeverij Rorschach (2015) opgericht. Een platform dat de ambitie heeft om het werk van jonge schrijvers te publiceren.

Boek Manu van Kersbergen bij het Sprekershuys!

Manu van Kersbergen is te boeken als dagvoorzitter, presentator, interviewer, debatleider en gespreksleider. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Manu van Kersbergen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Wetenschap, Storytelling

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Workshops: Creatief schrijven, presenteren en verhalen deelbaar maken.

Vanuit zijn praktijk als schrijver en zijn antropologische achtergrond, heeft Manu door de jaren heen verschillende groepen begeleid in het creatief onder woorden brengen van hun missie, verhaal, of ambitie. De workshops en masterclasses die hij verzorgt, hebben als effect dat groepen mensen elkaar beter leren kennen en op die manier ook makkelijker kunnen verbinden met een gedeelde missie of opdracht.

Dagvoorzitterschap Manu van Kersbergen

Manu's rol van dagvoorzitter begint bij een goede voorbereiding. Voorafgaand aan een conferentie of bijeenkomst denkt hij graag inhoudelijk mee en zet zijn ervaring in om overgangen en changementen scherper te krijgen in het programma. Hierdoor kan hij ook op een natuurlijke en organische wijze zijn rol als dagvoorzitter vormgeven. Manu is een dagvoorzitter die de interactie met het programma en het publiek aangaat. Opdrachtgevers werken graag met Manu samen, omdat hij zorg wegneemt. Hij is toegankelijk, inhoudelijk scherp, maar in energie en presentatie probeert hij er altijd voor te zorgen dat iedereen op zijn of haar gemak is. Of dit nu voor een klein of groot publiek is.

Alles van waarde kent geen getal, maar wel een verhaal.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.