1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Ward van Ruijven

Dagvoorzitter Ward van Ruijven is redacteur bij de late night talkshows Jinek en Beau, podcastpresentator van 'Headlines' en journalist. Met zijn grote interesse in maatschappelijke thema’s op het gebied van politiek, wetenschap, klimaat en LHTBI-rechten weet hij zich binnen korte tijd complexe onderwerpen eigen te maken en de juiste vragen te stellen. Als dagvoorzitter laat Ward zijn toeschouwers nadenken over de vraagstukken die op tafel komen. Verwacht optimisme, een persoonlijke benadering en waar nodig een kritische vraag. Ward van Ruijven is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Ward van Ruijven

Over Ward van Ruijven

Nieuws en actualiteit zit in zijn DNA: Ward van Ruijven is presentator en journalist voor zowel televisie als podcasts en dompelt zich graag onder in grote maatschappelijke thema’s op het gebied van politiek, wetenschap en cultuur. Hij bekijkt ze door een optimistische en waar nodig kritische bril, past een persoonlijke benadering toe en maakt de boodschap voor iedereen begrijpelijk.


Jong Geleerd, Oud Gedaan

Ward maakte eerder de podcast Jong Geleerd, Oud Gedaan, waarin hij samen met journalist Floor Doppen raad vraagt aan de meest wijze 70+'ers van Nederland, om zo zichzelf en generatiegenoten op weg te helpen. In deze podcast laat hij meer van zichzelf zien en bespreekt hij persoonlijke vraagstukken over o.a. zijn carrière, LHBTI-rechten en klimaatverantwoordelijkheid. Te gast waren onder andere Jan Terlouw, Gerdi Verbeet, Adriaan van Dis en Gerda Havertong.


Journalist

In de nieuwspodcast Headlines van Podimo NL praat Ward je in 7 minuten bij over het belangrijkste nieuws uit de binnen- en buitenlandse kranten, van De Telegraaf tot The New York Times. Daarnaast werkt hij voor de late night talkshows Jinek en Beau. Als redacteur bereidt hij de gesprekken van A tot Z voor. Door zijn werk heeft hij een groot netwerk opgebouwd en kent hij veel interessante sprekers.


Dagvoorzitter

Dankzij zijn brede maatschappelijke interesse, verdiept Ward zich graag in de meest uiteenlopende onderwerpen. Als dagvoorzitter zorgt hij ervoor dat zijn publiek niet alleen toeschouwers zijn, maar is zijn kracht hen onderdeel van de sessie te maken door ze na te laten denken over verschillende vraagstukken. Ward is betrokken en denkt graag mee over verfrissende invalshoeken.


Boek Ward van Ruijven bij het Sprekershuys!

Ward van Ruijven is te boeken als dagvoorzitter, presentator, interviewer, debatleider en gespreksleider en is expert op het gebied van de thema's politiek, maatschappij, wetenschap en cultuur. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden


Dagvoorzitter en presentator Ward van Ruijven boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Wetenschap, Maatschappij, Cultuur

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1000

Sessies

Ward als dagvoorzitter

Ward van Ruijven is journalist en podcastpresentator, o.a. bekend van Headlines en Jong Geleerd, Oud Gedaan. Dankzij zijn journalistieke achtergrond heeft hij een groot netwerk en begrijpt hij de brede maatschappelijke ontwikkelingen in onze maatschappij. Hij weet snel tot de kern te komen, is optimistisch en oplossingsgericht. Naast zijn brede journalistieke interesse heeft Ward een grote persoonlijke betrokkenheid bij LHBTI-rechten en de klimaattransitie.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.