Vraag & Antwoord

Vergroot de interactie met je publiek door meer tijd te nemen voor vragen aan de spreker

Na een online event of webinar zijn er bij het publiek altijd nog vragen. Vaak een erg leuk gedeelte van de sessie, maar door strakke schema’s is er niet altijd (genoeg) tijd om alle vragen te beantwoorden. Het publiek kan het natuurlijk ook spannend vinden om een vraag te stellen, of op op het moment zelf nog geen vragen hebben, maar op een later moment wel. Daarvoor biedt deze mogelijkheid een goede oplossing. Vragen kunnen achteraf verzameld worden en later (door de dagvoorzitter) aan de spreker voorgelegd worden.

Andersom werken is natuurlijk ook leuk! Laat het publiek nog vóór de lezing vragen insturen. Zo weet je wat zij graag te weten willen komen, wat zij uit de lezing willen halen en waar behoefte aan is. De spreker maakt aan de hand van de vragen de lezing uniek en op maat.

Is een extra vragenronde niet het 'extraatje' wat je zoekt? Denk ook eens aan de toevoeging van een workshop, podcast, aanvullende video of e-book. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw event naar een hoger level te tillen en er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Heb je hulp nodig bij het organiseren van jouw (online) event?

Neem contact met ons op!