Rik Vera 2020 ‘The Year of being inspired’

Vivian Goudkuil

Vivian Goudkuil

Rik Vera met blauwe muur

Rik Vera heeft een E-boek geschreven over hoe zijn 2020 ging. Lees er meer over in deze blog!

2020 ‘The Year of being inspired’

Toen Rik Vera in 2020 in een keer in de corona crisis kwam leek dat heel veel negatieve gevolgen voor hem te hebben. De ene show na de andere show zei af of stelde uit. Na twee weken had iedereen afgezegd. Hij had voor 18 maanden een volgeboekte agenda en zou meer dan 20 verschillende landen bezoeken.

Rik Vera 2020 ‘The Year of being inspired’ is een verzameling van blogs en quotes van Rik Vera uit 2020. Rik Vera werd geïnspireerd door alle dingen die gebeurde in 2020 en dat zorgde ervoor dat het schrijven van zijn nieuwe boek “The Guide to the Ecosystem Economy” stagneerde. Ondertussen publiceerde Rik Vera dit E-Book over zijn 2020.

In deze tijd waarin bedrijven zoals Amazon, Uber, Facebook, Spotify, Netflix, Google en Alibaba de consument constant blijven verrassen met een nieuwe interface die sneller, makkelijker en simpelere is. Traditionele bedrijven gaan massaal de mist in bij het toepassen van deze methode net zoals Kodak en Nokia. Dit effect noemt Rik The Chernobyl Syndrome en hij gaat hier in het boek verder op in.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Rik Vera? Bekijk hier zijn sprekersprofiel!