1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentator

Humberto Tan

Humberto Tan is één van de meest bekende televisiepresentatoren van Nederland. Hij is bekend van zijn eigen talkshow Humberto en was de afgelopen jaren presentator van o.a. NOS Studio Sport en RTL Late Night. Humberto kan van elk onderwerp een pakkend verhaal maken. Hij neemt het publiek mee de diepte in en nodigt ze uit om mee te denken met maatschappelijke vraagstukken. Humberto Tan is te boeken als dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Humberto Tan

Over Humberto Tan

Humberto stelt zijn publiek op hun gemak, maakt van onderwerpen een pakkend verhaal en weet dit op een charmante manier over te brengen aan een breder publiek. Humberto Tan is te boeken als dagvoorzitter en presentator.


NOS

In 1965 werd hij geboren in het Surinaamse Paramaribo. Als jongvolwassene ging hij rechten studeren aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde hij tevens zijn doctoraalexamen (Meester in de rechten). Al snel bleken zijn talenten niet alleen op juridisch vlak te liggen. In 1991 gaat hij aan de slag bij de AVRO als redacteur bij het programma Forza. Twee jaar later maakt hij de overstap naar het goed bekeken Studio Sport en verzorgt hij enige tijd de presentatie van het NOS Journaal. Dit is de periode waarin hij uitgroeit tot één van de bekendste gezichten voor televisiekijkend Nederland.


Talkshow

Humberto was jarenlang het gezicht van RTL Late Night en presenteert nu zijn talkshow Humberto, waarin hij met prominente gasten op de zondagavond allerlei onderwerpen bespreekt. Van actualiteit tot kunst en cultuur, hij weet de aandacht van het publiek keer op keer vast te houden en nodigt ze uit om complexe onderwerpen bespreekbaar te maken/en nodigt ze uit om onderwerpen van verschillende kanten te bekijken.


Dagvoorzitter en presentator

De kracht van Humberto Tan ligt in zijn interesse in het verhaal. Als discussieleider of interviewer weet hij vragen te stellen die de diepte in gaan, het publiek raken en belangrijke gesprekken opleveren. Hij kijkt verder dan het onderwerp en laat het publiek geïnspireerd achter.


Boek Humberto Tan bij het Sprekershuys!

Humberto Tan is te boeken als presentator en dagvoorzitter, en is expert op het gebied van sport, mode, media en het ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentator Humberto Tan boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport, Media, Mensenrechten, Mode, Kunst & Cultuur, Ethiek, Actualiteiten, Het recht, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitter Humberto Tan

Wie een vooraanstaand presentator wil inhuren voor een bijeenkomst of evenement, kan niet om Humberto Tan heen. Hij was jarenlang het gezicht van RTL Late Night en presenteert nu zijn talkshow Humberto, waarin hij met prominente gasten op de zondagavond allerlei onderwerpen bespreekt. Deze talkshow staat in het teken van actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto treedt tevens op als dagvoorzitter of presentator.

Humberto verrast met speciale nummers - RTL LATE NIGHT

Humberto komt niet meer bij na awkward opmerking - RTL LATE NIGHT

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.