1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Malou Holshuijsen

Malou Holshuijsen is dagvoorzitter, presentatrice en columnist. Op dit moment is ze te horen als columnist bij Humberto op NPO Radio 1. Daarnaast presenteert Malou de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed en presenteert ze zo nu en dan het NPO Radio 2 programma ’t Wordt Nu Laat. Malou heeft een passie voor ongemak, omarmt mislukkingen en vecht tegen ongelijkheid. Ze schreef het boek Zachtop lachen. Een humoristische autobiografie roman over traumaverwerking. Malou Holshuijsen is te boeken als presentatrice, interviewer, dagvoorzitter en spreker bij het Sprekershuys.

...Malou Holshuijsen

Over Malou Holshuijsen

Malou Holshuijsen is te boeken als presentator, interviewer, dagvoorzitter, spreker, columnist, schrijver en voor lezingen.


Humoristische autobiografie

Ze schreef het boek Zachtop lachen. Een humoristische autobiografische roman over traumaverwerking, galgenhumor en haar Indische familie. Haar columns en observaties verschijnen regelmatig op NPO Radio 1, in Het Parool, Cosmopolitan en Moesson magazine.


Radio

Momenteel is Malou te horen als columnist bij Humberto (AVROTROS) op NPO Radio 1. Ze presenteert de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed en is samen met Peter Heerschop en Paul de Munnik te zien en te horen in de tiendelige serie De Kleine Remedie van Het Parool. Zo nu en dan presenteert ze het NPO Radio 2 programma ’t Wordt Nu Laat.


Column

In haar column voor &C schrijft ze elke week over de schoonheid van het leven met alle vieze randjes die daarbij horen. Maatschappelijk en met zelfspot. Ze heeft een passie voor ongemak, omarmt mislukkingen en vecht tegen ongelijkheid.


Boek Malou Holshuijsen bij het Sprekershuys!

Malou is te boeken als presentatrice, interviewer, dagvoorzitter en spreker. Ze is expert op het gebied van mens & maatschappij, journalistiek en radio & televisie. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Malou Holshuijsen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lezingen, Journalistiek, Radio en Televisie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitterschap Malou Holshuijsen

Malou Holshuijsen is dagvoorzitter, presentactrice en columnist. Op dit moment is ze te horen als columnist bij Humberto op NPO Radio 1. Daarnaast presenteert Malou de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed en presenteert ze zo nu en dan het NPO Radio 2 programma ’t Wordt Nu Laat. Malou heeft een passie voor ongemak, omarmt mislukkingen en vecht tegen ongelijkheid. Haar columns en observaties verschijnen regelmatig op NPO Radio 1, in Het Parool, Cosmopolitan en Moesson magazine.

Zihnigasten #18 - Malou Holshuijsen

Is HARM niet WOKE? 😱 | DIT WAS HET NIEUWS

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.