1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & gespreksleider

Paulo Lopes

Een ervaren presentator en host die zowel voor de camera als voor live publiek actief is. Dat is Paulo Lopes. Hij heeft op indrukwekkende locaties artiesten aangekondigd, theatershows gehost en zakelijke evenementen gepresenteerd. Daarnaast is Lopes ook actief in de podcastwereld als host van de INVLOED en STEP BY STEP podcasts, in samenwerking met Banlieue Foundation en Buzinezzclub. Of Lopes op het podium staat, voor de camera verschijnt of zijn stem laat horen, hij boeit, inspireert en maakt zijn publiek bewust. Paulo Lopes is te boeken als dagvoorzitter, presentator en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Paulo Lopes

Over Paulo Lopes

Paulo is een krachtige, veelzijdige professional die de wereld wil veroveren met zijn passie en talent. Zijn diverse talenten en betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken drijven hem vooruit.


Van Bedrijfskunde naar het podium

Paulo Lopes is geboren en getogen in Rotterdam Delfshaven. Hij ademt entertainment. Als jongste kind van Kaapverdiaanse ouders groeide hij op met een ontembare passie voor het vak. Na het afronden van zijn studie Bedrijfskunde stortte hij zich vol overgave op zijn carrière. De afgelopen 7 jaar werkte hij met plezier voor vooraanstaande bedrijven, waar hij zich bezighield met learning and development, projectmanagement en accountmanagement. Maar diep van binnen bleef zijn hart verlangen naar een leven in de schijnwerpers.

Naast zijn zakelijke vaardigheden ontwikkelde Lopes diverse talenten, waaronder hosten, content creatie, presenteren, acteren, modellenwerk en voice-over klussen. Hij maakte de moedige keuze om zijn baan op te zeggen en zich volledig te wijden aan zijn carrière als veelzijdige artiest.


Creatieve Content Creator en Meester op het Podium

Als gepassioneerde content creator streeft Lopes ernaar unieke en boeiende content te creëren voor diverse merken. Of het nu om video's, reels of posts gaat, hij laat ze aansluiten bij de identiteit en doelgroep van het merk. Lopes heeft samengewerkt met merken zoals Duyvis, Lays, Zalando, Chasin en AA-energy Drink. Als host treedt Lopes op bij prestigieuze locaties zoals de Amsterdam Rai, Zuidplein Theater, De Doelen en Maassilo Rotterdam. Hier combineert hij zijn presentatievaardigheden en enthousiasme om het publiek te vermaken en inspireren. Daarnaast begeleidt hij diverse doelgroepen, organiseert Deep Democracy sessies en geeft hij communicatie- en sollicitatieworkshops. Lopes richt zich op onderwerpen als inclusie, diversiteit, sociale media, mentale gezondheid en ongelijke behandeling op de arbeidsmarkt, met als doel bewustwording en positieve verandering te creëren.

Boek Paulo Lopes bij het Sprekershuys!

Paulo Lopes is te boeken als gespreksleider en dagvoorzitter bij het Sprekershuys. Of hij nu op het podium staat, voor de camera verschijnt of zijn stem laat horen, hij wil zijn publiek altijd boeien, inspireren en bewust maken. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Paulo Lopes boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Mentale gezondheid, Media, Inclusie, Diversiteit, Cultuur, Social Media

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1875

Sessies

Deep Democracy

Paulo Lopes zal een inspirerende sessie leiden waarin hij zijn passie voor het begeleiden van verschillende doelgroepen benadrukt. Hij richt zich op Deep Democracy sessies en communicatie- en sollicitatieworkshops. Hierin behandelt hij diverse onderwerpen, waaronder inclusie, diversiteit, sociale media, mentale gezondheid en ongelijke behandeling op de arbeidsmarkt. Met zijn zakelijke achtergrond en betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties, streeft Paulo naar positieve verandering. Hij wil zijn publiek boeien, inspireren en bewust maken, of het nu op het podium is, voor de camera of door middel van zijn stem. Paulo deelt zijn expertise en ervaring om anderen te helpen hun communicatievaardigheden te verbeteren, bewustzijn te vergroten en bij te dragen aan positieve verandering in de samenleving.

De grootste roem in het leven ligt niet in nooit vallen, maar in telkens weer opstaan.

Nelson Mandela

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.