Vakgebied

Dagvoorzitter
Debatleider
Presentator
Professioneel moderator

Thema's

Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Business & Management
Kunst & cultuur
Economie & Financiën
De Amerikaanse verkiezingen
Webinar

In te huren als

Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.750

Biografie

Biografie

Rogier is professioneel dagvoorzitter die samen met jou concrete doelen stelt, creatieve concepten bedenkt en de doelgroep enthousiast meeneemt. Rogier combineert een luchtige stijl met een grondige voorbereiding en diepgang, waardoor droge stof tot leven komt en ingewikkelde discussies terug gebracht worden tot de kern. Brutaal, maar met stijl. Samen heilige huisjes omstoten was nog nooit zo leuk, een congres nog nooit zo productief en er wordt gegarandeerd nog lang over nagepraat!

Rogiers meerwaarde zit voor een groot deel in het voortraject. Hij helpt je de doelen scherp te formuleren. De cruciale vraag die Rogier altijd stelt is: “Wat moet er de dag na het debat of congres anders zijn dan de dag ervoor?” Wat het thema, de doelgroep of het aantal deelnemers ook is, Rogier weet bij elk debat of congres een programma te ontwikkelen met maximale return on investment en altijd interactief: iedereen doet mee. Live, online of allebei. Rogier kan promotiefilms, aftermovies en reportages presenteren, interactietools verzorgen en adviseren over promotie.

Hij is ook trainer in presentatie, debat, debatleiding en vergaderen. En hij is te boeken voor workshops, eventueel in combinatie met debatleiding. Zijn workshops zijn: Luchtig, lekker veel doen en direct bruikbaar.

Lees meer
Fris. Fruitig. Frontaal
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer