1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & debatleider

Rogier Elshout

Huysgenoot Rogier Elshout is professioneel dagvoorzitter, debatleider en presentator die samen met jou concrete doelen stelt. Hij combineert een luchtige stijl met een grondige voorbereiding en diepgang, waardoor droge stof tot leven komt en ingewikkelde discussies terug gebracht worden tot de kern. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme, humor en charme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij. Rogier Elshout is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys.

...Rogier Elshout

Over Rogier Elshout

Rogier studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast was hij de Nederlandse jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken, prijswinnaar op Harvard Model United Nations, projectleider bij Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad en werkte in de Tweede Kamer als voorlichter en in educatieve programma's.

Maar hij bleek te creatief voor de wetenschap, te wars van autoriteit voor de ambtenarij en te weinig overtuigd van zijn eigen gelijk voor de politiek. Als debatleider zijn dat juist zijn talenten. Bij het Nederlands Debatinstituut leerde hij de kneepjes van het vak: een systematische voorbereiding, een koffer vol concepten en een mouw vol technieken.


Dagvoorzitter

Rogier is professioneel dagvoorzitter die samen met jou concrete doelen stelt, creatieve concepten bedenkt en de doelgroep enthousiast meeneemt. Hij combineert een luchtige stijl met een grondige voorbereiding en diepgang, waardoor droge stof tot leven komt en ingewikkelde discussies terug gebracht worden tot de kern. Brutaal, maar met stijl. Samen heilige huisjes omstoten was nog nooit zo leuk, een congres nog nooit zo productief en er wordt gegarandeerd nog lang over nagepraat!


Rogier kan een grote groep actief houden en gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken, juist door het luchtig te laten aanvoelen. Daarbij heeft hij weinig boodschap aan conventies en 'zo doen we dat altijd', maar met zijn charme wet hij mensen voor zich te winnen om samen resultaat te behalen. Samen heilige huisjes omtrappen was nog nooit zo leuk, een congres nog nooit zo productief en er wordt gegarandeerd nog lang over nagepraat.


Rogier helpt je organisatie, inhoud en sprekers optimaal tot hun recht te laten komen en maximaal resultaat op je doelen te realiseren. Of het nou een bedrijfsevent, maatschappelijk debat, journalistieke talkshow of awardshow is.


Debatleider

Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme, humor en charme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij. Zijn meerwaarde begint voor een belangrijk deel in het voortraject: hij helpt opdrachtgevers hun doelen helder te formuleren en helpt programma's te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes.

Door zijn ervaring en vakmanschap weet hij die doelen ook te halen. Zijn kracht is verbeelding: hij helpt verschillende concepten inbeelden, zodat er voor het juiste concept gekozen kan worden.


Voortraject

Rogiers meerwaarde zit voor een groot deel in het voortraject. Hij helpt je de doelen scherp te formuleren. De cruciale vraag die Rogier altijd stelt is: “Wat moet er de dag na het debat of congres anders zijn dan de dag ervoor?”

Wat het thema, de doelgroep of het aantal deelnemers ook is, Rogier weet bij elk debat of congres een programma te ontwikkelen met maximale return on investment en altijd interactief: iedereen doet mee. Live, online of allebei. Rogier kan promotiefilms, aftermovies en reportages presenteren, interactietools verzorgen en adviseren over promotie.

Hij is ook trainer in presentatie, debat, debatleiding en vergaderen. En hij is te boeken voor workshops, eventueel in combinatie met debatleiding. Zijn workshops zijn: Luchtig, lekker veel doen en direct bruikbaar.


Boek Rogier Elshout bij het Sprekershuys!

Rogier Elshout is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator en is expert op het gebied van mens & maatschappij, onderwijs, ondernemerschap, kunst & cultuur en economie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Rogier Elshout boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Dagvoorzitter, Professioneel moderator, Debatleider, Presentator

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

€1750

Sessies

Fridayboost talkshow Rogier Elshout

Heb je iets te vieren, te vertellen of te promoten? Met je klanten, stakeholders of medewerkers? Een congres voelt te stijfjes... maar een borrel te oppervlakkig. Wat te doen? Met een wervelende talkshow combineer je het beste van twee werelden.

Waarin zenden wordt afgewisseld met delen, inhoud met ontspanning en de kernboodschap met iets verrassends. Waardoor de inhoud nog beter overkomt, iedereen meedoet en zo leuk dat het niet als werk voelt.

Workshop 'onredelijke mensen bestaan niet' Rogier Elshout

Wil je beter onderhandelen? Beter je grenzen bewaken? Minder conflicten binnen je organisatie? In deze cursus leer je onder de oppervlakte kijken en vanuit empathie en de diepere behoeften van mensen tot oplossingen komen waardoor iedereen blij wordt. De technieken komen uit de wetenschap, maar Rogier brengt ze luchtig, toegankelijk en praktisch toepasbaar. Na deze workshop heb je nooit meer ruzie. De workshop kan in een uur, maar kan ook tot een halve of hele dag worden uitgebreid met heel veel leuke oefeningen.

Dagvoorzitter Rogier Elshout

Rogier heeft veel ervaring in de onderwerpen duurzaamheid, wonen, bestuur & politiek, mobiliteit en onderwijs. Maar vooral is hij een specialist in de vorm: het zoeken van de juiste manier om je doelen te halen. Rogier maakt graag talkshows waarin in hoog tempo veel onderwerpen uitgediept worden of leidt debatten waar iedereen aan het woord komt, maar hij trekt ook graag zijn smoking aan voor een gelikte show.

Debatworkshop Rogier Elshout

Leren en gelijk in de praktijk brengen? In een debatworkshop van Rogier kan het allebei. Bespreek de hete hangijzers in je organisatie, sector of de wereld en krijg tussendoor een paar oefeningen waardoor je gelijk effectiever communiceert.

Fris. Fruitig. Frontaal

showreel Rogier Elshout moderator moderating.eu

Gevangenissen werken niet | Rogier Elshout | TEDxGouda

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.