Vakgebied

Dagvoorzitter
Debatleider
Presentator
Professioneel moderator

Thema's

Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Business & Management
Kunst & cultuur
Economie & Financien
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.750

Biografie

Biografie

Rogier Elshout is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, debatleider en presentator bij het Sprekershuys. Hij behandelt onderwerpen als ondernemerschap business en economie, financiën, management en onderwijs. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Levensloop

Rogier studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast was hij de Nederlandse jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken, prijswinnaar op Harvard Model United Nations, projectleider bij Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad en werkte in de Tweede Kamer als voorlichter en in educatieve programma's.

Maar hij bleek te creatief voor de wetenschap, te wars van autoriteit voor de ambtenarij en te weinig overtuigd van zijn eigen gelijk voor de politiek. Als debatleider zijn dat juist zijn talenten. Bij het Nederlands Debatinstituut leerde hij de kneepjes van het vak: een systematische voorbereiding, een koffer vol concepten en een mouw vol technieken.


Dagvoorzitter

Rogier is professioneel dagvoorzitter die samen met jou concrete doelen stelt, creatieve concepten bedenkt en de doelgroep enthousiast meeneemt. Hij combineert een luchtige stijl met een grondige voorbereiding en diepgang, waardoor droge stof tot leven komt en ingewikkelde discussies terug gebracht worden tot de kern. Brutaal, maar met stijl. Samen heilige huisjes omstoten was nog nooit zo leuk, een congres nog nooit zo productief en er wordt gegarandeerd nog lang over nagepraat!


Rogier kan een grote groep actief houden en gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken, juist door het luchtig te laten aanvoelen. Daarbij heeft hij weinig boodschap aan conventies en 'zo doen we dat altijd', maar met zijn charme wet hij mensen voor zich te winnen om samen resultaat te behalen. Samen heilige huisjes omtrappen was nog nooit zo leuk, een congres nog nooit zo productief en er wordt gegarandeerd nog lang over nagepraat.


Rogier helpt je organisatie, inhoud en sprekers optimaal tot hun recht te laten komen en maximaal resultaat op je doelen te realiseren. Of het nou een bedrijfsevent, maatschappelijk debat, journalistieke talkshow of awardshow is.


Debatleider

Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme, humor en charme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij. Zijn meerwaarde begint voor een belangrijk deel in het voortraject: hij helpt opdrachtgevers hun doelen helder te formuleren en helpt programma's te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes.

Door zijn ervaring en vakmanschap weet hij die doelen ook te halen. Zijn kracht is verbeelding: hij helpt verschillende concepten inbeelden, zodat er voor het juiste concept gekozen kan worden.

Voortraject

Rogiers meerwaarde zit voor een groot deel in het voortraject. Hij helpt je de doelen scherp te formuleren. De cruciale vraag die Rogier altijd stelt is: “Wat moet er de dag na het debat of congres anders zijn dan de dag ervoor?”

Wat het thema, de doelgroep of het aantal deelnemers ook is, Rogier weet bij elk debat of congres een programma te ontwikkelen met maximale return on investment en altijd interactief: iedereen doet mee. Live, online of allebei. Rogier kan promotiefilms, aftermovies en reportages presenteren, interactietools verzorgen en adviseren over promotie.

Hij is ook trainer in presentatie, debat, debatleiding en vergaderen. En hij is te boeken voor workshops, eventueel in combinatie met debatleiding. Zijn workshops zijn: Luchtig, lekker veel doen en direct bruikbaar.

Professioneel dagvoorzitter Rogier Elshout inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Fris. Fruitig. Frontaal
Dagvoorzitter Rogier Elshout showreel
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer