Case: NDC Media

Trendship 2019

#Dag 1 - TrendShip event 2019

Na maanden van voorbereiding was daar het moment. De start van Trendship! Dag 1 stond in het teken van dineren, netwerken en natuurlijk kennis. Sponsoren en uitgenodigde CEO's konden plaats nemen aan de dinertafels en genoten van een walkingdiner. De dag werd geopend met een prachtige dans en het diner werd verzorgd door topchef Henrice Dijks.

Na de spetterende opening kwam niemand minder dan Huysgenoot Victoria Koblenko het podium op om het event te openen. En zoals Victoria is wist zij direct de dag op een flamboyante manier te openen. Victoria was gekleed in een groene jurk en als oud inwoner van Groningen maakte direct een leuke link met Groningen. De keuze voor de groene jurk namelijk geen toeval. De kleur van Groningen is natuurlijk... GROEN!

De eerste spreker & huysgenoot van de dag was Michiel Muller CEO en oprichter van PicNic. Michiel deelde zijn verhaal over zijn zoveelste succes onderneming PicNic. De vraag waarom PicNic nog niet in Groningen bezorgt kwam uiteraard ook vanuit het publiek. 'Nog even afwachten', aldus Michiel. Want binnenkort is de PicNic service ook te gebruiken in Groningen.

Na de inhoudelijk lezing van Michiel was het tijd voor een andere setting. Huysgenoot Victoria ging als dagvoorzitter in gesprek met ondernemer en huysgenoot Marco Aarnink. Marco is de oprichter van Print.com en wist van een niet sexy branche een heel andere wereld te maken!

Ook kwam huysgenoot en hoogleraar neuropsychologie Margriet Sitskoorn haar verhaal vertellen. Direct wist zij de zaal op een leuke interactieve manier bij haar lezing te betrekken. Met een paar spelletjes tussendoor deelden Margriet haar kennis over het menselijk brein. En wat blijkt? Margriet weet niet alleen alles van het brein af maar kan stiekem ook aardig goed manipuleren;). Je verwacht het al maar ook de zaal werd even voor de gek gehouden door Margriet en haar rekensom spelletjes.

Na 3 inhoudelijke sessie kreeg iedereen in de zaal inmiddels een hongerige maag. Tijd om aan tafel te gaan! Tussen de gangen door was het tijd om te netwerken. De gasten in de zaal liepen van tafel naar tafel en onder het genot van een drankje en hapje kon iedereen met elkaar in gesprek gaan.

Quote Margriet Sitskoorn

"De meeste mensen denken niet na over de vaardigheden om succesvol te zijn. Die vaardigheden zijn bekend. Zodra je weet welke vaardigheden dat zijn en hoe je ze moet ontwikkelen kan je grote stappen vooruit maken".

#Dag 2 - Trendship event 2019

Waar op dag 1 Victoria schitterde op het podium was op dag 2 de altijd prachtige Anna Nooshin dagvoorzitter. Dag 2 was de dag waar 2.500 Young professionals en studenten samen kwamen.

Sprekers als Niels Verweij (oprichter en CEO Dekbed Discounter) en Charlie MacGregor (oprichter en CEO The Student hotel) kwamen de zaal inspireren met hun prachtige ondernemers verhalen.

Na een inhoudelijke morgen was het tijd voor de lunch. Op het foodtruck plein kon genoten worden van heerlijke broodjes & sapjes. Wanneer de studenten graag nog verdieping wilden over de onderwerpen duurzaamheid, transformatie, youngcapital en media was de pauze HET moment. De studenten en young professionals konden namelijk deelnemen aan verschillende break- out sessies.

Na de lunch was het tijd voor het tweede plenaire gedeelte. Rapper Jiggy Dje pakte zijn podium. Ruimte voor een after lunch dip was er bij Jiggy niet! Met veel humor en een leuke 'Raadt de quote' quiz opende Jiggy de middag. De zaal zat direct weer in de flow.

De dag vol met inspiratie werd afgesloten door huysgenoot Victor Mids. Victor, presentator van het progamma Mind F*ck, nam de zaal mee in een beetje magie. Met leuke trucs liet hij de zaal zien hoe het brein te beïnvloeden is. Hier en daar werd ook nog een truc verklapt! Wij gaan je natuurlijk niet vertellen wat;).

Quote Jiggy Djé

"Geluid resoneert op iedere plek anders. Trendship was een plek waar ik mezelf kon horen en laten horen zoals ik mezelf nog niet eerder gehoord heb of heb laten horen".

victoria koblenko aan het presenteren in groene jurk met tekst 'case study'
...

De case is mogelijk gemaakt door verbinder Milène Sonnemans

"Met heel veel plezier heb ik gewerkt aan het inhoudelijke progamma Trendship 2019 in samenwerking met NDC Mediagroep. De 2 dagen waren een prachtige beleving en ik kijk nu al uit naar Trendship 2020!"

Verbinder Milène Sonnemans

Advies nodig bij de invulling van je inhoudelijke programma?

Wij adviseren en helpen je graag bij het organiseren van een inhoudelijk programma. Onze verbinders staan voor je klaar om alles te organiseren rondom de sprekers en dagvoorzitters. Maar dat niet alleen wij kunnen je ook adviseren in langere event trajecten. Door voor, tijdens en natraject toe te voegen aan je event zorg je ervoor dat de beoogde verandering ook daadwerkelijk bereikt wordt. Samen werken we aan een event vol IMPACT!