Sander Schimmelpenninck K-Sparren 2019

#K-Sparren 2019

Na een korte aftrap van Sander was het tijd voor spreker één van de dag. Jeroen van der Veldt was de eerste spreker van de dag. En je raadt het al... Jeroen startte zijn lezing met een weetje over het Lagerhuis opstelling. Jeroen heeft jaren in Engeland gewoond en haalde nog even aan. Nee, het is geen catwalk maar een Lagerhuis opstelling. Deze setting heeft dus niets te maken met mode. Ook heeft Jeroen nog uit zijn jaren in Engeland meegenomen dat een speech nooit zomaar begint. Hoe start je wel? Nou, met een grap. En na een weetje en een grap starte Jeroen met zijn lezing. In zijn lezing heeft Jeroen het over managementstijlen., zijn ervaring als CEO bij Shell en hoe hij het heeft aangepakt.

Na de inhoudelijke lezing van Jeroen was het tijd voor Bas van der Veldt (CEO van AFAS Software). Bas zijn lezing gaat over "Hoe wordt je geen LUL". In zijn lezing haalt hij veel voorbeelden aan uit zijn eigen ervaring bij AFAS Software. Als jonge leidinggevende heeft hij ook weer zijn compleet eigen kijk op leidinggeven.

Na twee inhoudelijke lezingen was het tijd voor een pauze met de heerlijke Brabantse versnapering worstenbroodjes. Er kon genetwerkt worden en de maag gevuld.

K-Sparren

Na korte pauze kon de dag worden voortgezet. Als afsluiter stond er een verrassing op het progamma.
De dag werd met niemand minder dan Ron Simpson van de avocado show afgesloten. Hoe Ron nou bij het idee kwam om een restaurant te starten draaien op avocado's? Nou dat kwam doordat Ron graag van het nachtleven naar het dagleven wilde. Dit kon volgens hem heel goed met een mono restaurant. Een restaurant waar alles draait om één product. En heel toevallig werd dat een enorme trend. Ron begon dit concept als een side- step maar het werd zo enorm succes dat hij nu fulltime hiermee aan de slag is!

De dag vol inspiratie en GROEI waarin 3 top sprekers hun ervaringen hebben gedeeld was het tijd voor Sander om de dag passend af te sluiten. Want ook Sander heeft zo zijn verhaal over groei. Als hoofdredacteur van Quote had hij ook nog wel een leuk verhaal over ondernemers. Zo heeft hij ooit een ondernemer gepubliceerd in de Quote die er enorm graag in wilde. Zelfs zo ontzettend graag dat de beste man zijn muur met Quote magazines heeft behangen. Toch een mooi voorbeeld van een ondernemer die heel hard is GEGROEID met zijn onderneming.

Sander Schimmelpenninck lopend buiten in blauw pak met tekst 'Sander Schimmelpenninck dagvoorzitter'
...

Case is mogelijk gemaakt door Verbinder Anouk

"Elk jaar mag ik meewerken aan het inhoudelijke progamma van K- Sparren. Ik heb veel en leuk contact met KMPG en bij elk event gaan we samen de uitdaging aan. Samen groeien we en samen gaan we voor verhalen maken en delen!"

Advies nodig bij de invulling van je inhoudelijke programma?

Wij adviseren en helpen je graag bij het organiseren van een inhoudelijk programma. Onze verbinders staan voor je klaar om alles te organiseren rondom de sprekers en dagvoorzitters. Maar dat niet alleen wij kunnen je ook adviseren in langere event trajecten. Door voor, tijdens en natraject toe te voegen aan je event zorg je ervoor dat de beoogde verandering ook daadwerkelijk bereikt wordt. Samen werken we aan een event vol IMPACT!

Neem contact op!