Kerst en Nieuwjaar

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Tekst 'Merry Christmas' in led lichten op bruine muur

Met deze events zorg je voor een feestelijke afsluiting van het jaar!

De decembermaand komt steeds dichterbij. Elk bedrijf wil natuurlijk een spetterend event organiseren om deze laatste feestmaand in te luiden. Er zijn genoeg sprekers en acts die je daarbij kunnen helpen! Wij vertellen je graag welke sprekers je kunt inhuren voor jouw zakelijke event rond Kerst en Oud & Nieuw en wat hun event kan betekenen voor die tijd van het jaar!

Andries Tunru - Cabaret

Cabaretier Andries Tunru weet precies wat hij moet doen om een zaal aan het schaterlachen te krijgen. Dit doet hij met zijn geïmproviseerde sketches, scènes en liedjes. Momenteel is Andries wekelijks op Radio 2 te horen met zijn improvisatie comedy- item bij Gijs Staverman. Als je humor wilt toevoegen aan je zakelijke evenement rond Kerst en Oud & Nieuw dan ben je bij Andries aan het juiste adres!

Guido Weijers - Geluk

Spreker Guido Weijers belicht het thema geluk vanuit de wetenschappelijke kant. Geluk is iets wat tijdens Kerst en Oud & Nieuw gevierd wordt samen met vrienden en familie. In zijn (online) lezing vertelt Guido waarom hij rondom het thema geluk liever wegblijft van al het zweverige gedoe en graag wat meer toelicht over de wetenschappelijke kant. Hoe kun je jouw geluk beïnvloeden? In zijn lezing vertelt hij je daar meer over!

Hans Kazàn / Steve Carlin - Goochelen

Je zakelijke event een boost geven met een act die monden doet openvallen? Daar kunnen Hans Kazàn en Steve Carlin voor zorgen! De twee performers weten precies hoe ze een magische magic show kunnen neerzetten. Hans heeft veel ervaring in het neerzetten van een show met de meest verbijsterende acts. Fan van mind-tricks? Dan is Steve Carlin een goede match als afsluiting voor jouw event! Hij neemt zijn publiek mee in een wereld van verwondering en bijzondere mind-tricks.

Klik hier voor het sprekersprofiel van Hans Kazàn!
Klik hier voor het sprekersprofiel van Steve Carlin!

Ron Blaauw - Koken

Niets is gezelliger dan samen met je collega’s koken tijdens Kerst en Oud & Nieuw! Wat koken nog leuker maakt is een kookworkshop van niemand minder dan Ron Blaauw. Ron begeleidt zijn deelnemers hierin in het maken van zijn of haar eigen 4-gangen diner. Dit doet hij in combinatie met zijn gevoel voor humor.

Klik hier voor het sprekersprofiel van Ron Blaauw!

Jan Versteegh - Pubquiz

Een pubquiz is bij een event rond Kerst en Oud & Nieuw bijna niet weg te denken. Het is een goede manier om het jaar feestelijk af te sluiten of juist in te luiden met je team! Jan Versteegh is een echte spelletjesfanaat en daardoor erg geschikt als presentator voor jouw pubquiz! 1 quiz heeft 4 rondes met een keuze uit 14 categorieën. Genoeg om uit te kiezen dus.

Optioneel is een volledig verzorgde borrelbox of DIY borrelbox. Daarnaast kan het concept geheel ontwikkeld worden na wens en invulling van een thema.

Pubquiz Jan Versteegh