Vakgebied

Aandacht
Illusionist
Afleiding
Goochelaar

Thema's

Cabaret & Entertainment
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 2.000

Biografie

Biografie

Op achtjarige leeftijd werd Steve Carlin betoverd door de kunst van het goochelen. Hij wist al vrij snel dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond, waaronder Media & Entertainment Management, psychologie, beïnvloeding en NLP, is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen.

Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Zijn optredens richten zich vooral tot congressen en zakelijke evenementen.

Tegenwoordig deelt hij als spreker zijn kennis en technieken op het podium, dat hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. In een inspirerende lezing geeft Steve Carlin bijzondere demonstraties over diverse thema’s zoals aandacht en afleiding, beïnvloeding, zakkenrollen, en illusie. Hij boeit zijn publiek met psychologische experimenten en mind-tricks. Ontdek de kracht van het brein!

Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. De mensen zitten op het puntje van hun stoel. Hij weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden.

Deze illusionist is regelmatig te zien in televisie programma’s. En heeft zelfs zijn eigen magic programma geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”.

De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken.

Let u vooral goed op want niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Lees meer
”A goal without a plan is only a dream”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer