1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & illusionist

Steve Carlin

Steve Carlin ontdekte op hele jonge leeftijd zijn liefde voor goochelen. Hij was namelijk 8 jaar! Zijn jong opgebloeide liefde voor het vak groeide uiteindelijk uit tot zijn beroep. Inmiddels heeft hij al 5000 keer een show gegeven in Nederland en België. Hij deelt tegenwoordig graag zijn ervaring op het podium van de afgelopen jaren. Steve is expert op het gebied van cabaret & entertainment en creativiteit & inspiratie. Steve Carlin is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Steve Carlin

Over Steve Carlin

Als meester illusionist en motivatie spreker weet Steve Carlin al ruim 20 jaar zijn publiek te

verwonderen en inspireren. De rasentertainer wordt voornamelijk geboekt voor plenaire

illusieshow tijdens zakelijke events, congressen en in theaterzalen. Daarnaast heeft hij zijn

diepgaande kennis op gebied van focus, beïnvloeding en afleiding verwerkt in een boeiende

lezing.


Zijn succes heeft mede te maken met hoge doelen stellen en deze op geheel eigen wijze behalen. In zijn lezingen vertelt hij graag over het belang van de juiste minste en strategieën. Steve heeft zijn eigen televisie programma geproduceerd op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”. Hierin wist hij tientallen bekende Nederlanders, zoals Gerard Joling en Tygo Gernandt te verbazen met zijn illusies.


Steve heeft inmiddels meer dan 8000 optreden gedaan, zowel nationaal als internationaal, voor de grootste bedrijven ter wereld. Tevens is hij zeer succesvol op social media met ruim 1 milioen volgers wereldwijd.


De magie van Steve

In onze moderne wereld vol prikkels en informatieovervloed is het een uitdaging om gefocust te blijven en onze aandacht niet te laten afleiden. In zijn lezing neemt Steve Carlin het publiek mee op een reis naar de kern van focus, afleiding en beïnvloeding. Hij deelt zijn bijzondere strategieën om afleiding te herkennen, te verminderen en te voorkomen. Met als doel productiever en succesvoller te zijn op zowel privé als zakelijk gebied. Hij bespreekt hoe men obstakels kan overwinnen om de volledige potentie te benutten. Zijn

inspirerende en motiverende boodschap wordt versterkt met interactieve trucs en illusies die

ervoor zorgen dat het publiek van begin tot eind geboeid zal blijven.


Als je op zoek bent naar een onvergetelijke event, dan is Steve Carlin de illusionist die je moet hebben. Bereid je voor om versteld te staan, verwonderd te worden en meegevoerd te worden in een wereld waar niets is wat het lijkt. Steve Carlin laat je voor heel even geloven in magie en laat je achter met een wow-gevoel en pure verwondering.

Boek Steve Carlin bij het Sprekershuys!

Steve Carlin is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van cabaret & entertainment en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Steve Carlin boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Illusionist, Aandacht, Performen

In te huren als

 • Spreker
 • Performer

Tariefindicatie

€2000

Sessies

Lezing Steve Carlin Focus De kunst van aandacht en afleiding!

Een inspirerende en interactieve lezing door aandachtsexpert Steve Carlin. In deze moderne digitale tijd is onze aandacht constant in gevecht met alle vormen van afleiding om ons heen. Denk aan Social Media, advertenties en banners. De verslaving aan de smartphone heeft een enorm effect op onze aandacht. Afleiding zorgt ervoor dat we ons minder goed kunnen focussen.

Illusionist Steve Carlin maakt juist handig gebruik van afleiding om de aandacht van het publiek te kunnen sturen en ze op het verkeerde been te zetten. - Test je eigen focus, ben jij snel afgeleid? - Hoe werkt aandacht in ons brein? - Hoe kan je een zaal vol mensen op het verkeerde been zetten? - Hoe kan een zakkenroller zijn slachtoffers ongezien beroven?

Inhoud van de lezing

In deze inspirerende en interactieve lezing laat Steve Carlin zien hoe aandacht en afleiding werkt. Deze ”aandachtsdief” is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies.

”Wat jou ogen je vertellen is slechts een illusie van de werkelijkheid”

- Hoe werkt aandacht in ons brein? - Hoe snel ben jij afgeleid? - Hoe kan het dat je ogen je constant bedriegen? - Hoe kun je de aandacht van anderen beïnvloeden? - Welke vormen van afleiding zijn er? Laat je verwonderen d.m.v. interactieve brein-experimenten en bijzondere illusies. Ontdek de kunsten van aandacht en afleiding! Let vooral goed op wat niets is wat het lijkt! Deze inspirerende lezing is perfect voor uw komend congres en zakelijke evenementen.

Steve Carlin Mind-trick Illusie show

Magic, Mind-Reading & Illusies als plenaire show Op zoek naar een inspirerende en interactieve plenaire show die uw event naar een hoger level brengt? In deze illusie show neemt illusionist & mind-reader Steve Carlin zijn publiek mee in een wereld van verwondering en bijzondere mind-tricks. Uw gasten zullen zich geen moment vervelen want het publiek wordt onderdeel van de show. Op zeer interactieve wijze vertoont Steve een mix van magic, illusies, gedachten lezen, interactieve experimenten en psychologische stunts. Voeg daar een goede dosis humor aan toe en je hebt de perfecte show voor uw komende event. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt!

De show sluit perfect aan bij thema’s als: - Aandacht en afleiding - Focus - Verandering - Connecten & Verbinden - Niets is wat het lijkt - Out of the box - Beïnvloeding - Diefstal / Preventie / Veiligheid - Illusie vs. realiteit - Perceptie - Anders denken - Maak het onmogelijke mogelijk! De show kan ingezet worden als openingsact of afsluitende show tijdens congressen en zakelijke evenementen. De show is tevens perfect als energyzer om het publiek weer even die energie boost te geven. De zaal zal daarna weer fris en vol energie zitten om vervolgens aandachtig te kunnen luisteren naar de volgende spreker.

”A goal without a plan is only a dream”

Optreden Steve Carlin tijdens de Sportverkiezingsavond Oldebroek

Goochelaar/ zakkenroller Steve Carlin - Pas op voor zakkenrollers!

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.