1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & illusionist

Steve Carlin

Steve Carlin ontdekte op hele jonge leeftijd zijn liefde voor goochelen. Hij was namelijk 8 jaar! Zijn jong opgebloeide liefde voor het vak groeide uiteindelijk uit tot zijn beroep. Inmiddels heeft hij al 5000 keer een show gegeven in Nederland en België. Hij deelt tegenwoordig graag zijn ervaring op het podium van de afgelopen jaren. Steve is expert op het gebied van cabaret & entertainment en creativiteit & inspiratie. Steve Carlin is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Steve Carlin

Thema's

Creativiteit & Inspiratie, Cabaret

Vakgebied

Illusionist, Aandacht, Performen

In te huren als

 • Spreker
 • Performer

Tariefindicatie

€2000

Over Steve Carlin

Op achtjarige leeftijd werd Steve Carlin betoverd door de kunst van het goochelen. Hij wist al vrij snel dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond, waaronder Media & Entertainment Management, psychologie, beïnvloeding en NLP, is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen.


Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Zijn optredens richten zich vooral tot congressen en zakelijke evenementen.


Tegenwoordig deelt hij als spreker zijn kennis en technieken op het podium, dat hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. In een inspirerende lezing geeft Steve Carlin bijzondere demonstraties over diverse thema’s zoals aandacht en afleiding, beïnvloeding, zakkenrollen, en illusie. Hij boeit zijn publiek met psychologische experimenten en mind-tricks. Ontdek de kracht van het brein!


Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. De mensen zitten op het puntje van hun stoel. Hij weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden.


Deze illusionist is regelmatig te zien in televisie programma’s. En heeft zelfs zijn eigen magic programma geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”.


De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken.


Let u vooral goed op want niets is wat het lijkt met deze top illusionist!


Boek Steve Carlin bij het Sprekershuys!

Steve Carlin is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van cabaret & entertainment en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Steve Carlin boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Lezing Steve Carlin Focus De kunst van aandacht en afleiding!

Een inspirerende en interactieve lezing door aandachtsexpert Steve Carlin. In deze moderne digitale tijd is onze aandacht constant in gevecht met alle vormen van afleiding om ons heen. Denk aan Social Media, advertenties en banners. De verslaving aan de smartphone heeft een enorm effect op onze aandacht. Afleiding zorgt ervoor dat we ons minder goed kunnen focussen.

Illusionist Steve Carlin maakt juist handig gebruik van afleiding om de aandacht van het publiek te kunnen sturen en ze op het verkeerde been te zetten. - Test je eigen focus, ben jij snel afgeleid? - Hoe werkt aandacht in ons brein? - Hoe kan je een zaal vol mensen op het verkeerde been zetten? - Hoe kan een zakkenroller zijn slachtoffers ongezien beroven?

Inhoud van de lezing

In deze inspirerende en interactieve lezing laat Steve Carlin zien hoe aandacht en afleiding werkt. Deze ”aandachtsdief” is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies.

”Wat jou ogen je vertellen is slechts een illusie van de werkelijkheid”

- Hoe werkt aandacht in ons brein? - Hoe snel ben jij afgeleid? - Hoe kan het dat je ogen je constant bedriegen? - Hoe kun je de aandacht van anderen beïnvloeden? - Welke vormen van afleiding zijn er? Laat je verwonderen d.m.v. interactieve brein-experimenten en bijzondere illusies. Ontdek de kunsten van aandacht en afleiding! Let vooral goed op wat niets is wat het lijkt! Deze inspirerende lezing is perfect voor uw komend congres en zakelijke evenementen.

...
Steve Carlin Tafelgoochelen, Mind-reading & Zakkenrollen

- Tafel Goochelen: Verbazingwekkende trucs bij uw gasten aan tafel. U zit er met uw neus boven op!

- Mind-Readen: Psychologische illusies, Brein-experimenten, mind-tricks, gedachten lezen, afleiding en beïnvloeden.

- Zakkenrollen: Steve wordt gezien als een van NL’s snelste zakkenroller. Deze eerlijke dief weet op komische wijze ongezien persoonlijke spullen te rollen. Horloges, portemonnees, stropdassen, mobieltjes, niet is veilig. Uiteraard worden de spullen direct weer teruggegeven.

...
Steve Carlin Mind-trick Illusie show

Magic, Mind-Reading & Illusies als plenaire show Op zoek naar een inspirerende en interactieve plenaire show die uw event naar een hoger level brengt? In deze illusie show neemt illusionist & mind-reader Steve Carlin zijn publiek mee in een wereld van verwondering en bijzondere mind-tricks. Uw gasten zullen zich geen moment vervelen want het publiek wordt onderdeel van de show. Op zeer interactieve wijze vertoont Steve een mix van magic, illusies, gedachten lezen, interactieve experimenten en psychologische stunts. Voeg daar een goede dosis humor aan toe en je hebt de perfecte show voor uw komende event. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt!

De show sluit perfect aan bij thema’s als: - Aandacht en afleiding - Focus - Verandering - Connecten & Verbinden - Niets is wat het lijkt - Out of the box - Beïnvloeding - Diefstal / Preventie / Veiligheid - Illusie vs. realiteit - Perceptie - Anders denken - Maak het onmogelijke mogelijk! De show kan ingezet worden als openingsact of afsluitende show tijdens congressen en zakelijke evenementen. De show is tevens perfect als energyzer om het publiek weer even die energie boost te geven. De zaal zal daarna weer fris en vol energie zitten om vervolgens aandachtig te kunnen luisteren naar de volgende spreker.

...
”A goal without a plan is only a dream”
...

Optreden Steve Carlin tijdens de Sportverkiezingsavond Oldebroek

...

Goochelaar/ zakkenroller Steve Carlin - Pas op voor zakkenrollers!

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.